Termékeink

BIODERMA NODÉ A NYUGTATó SAMPON 200ML

BIODERMA NODÉ A SAMPON.png
Cikkszám: CV49338
5 975 Ft
4 705 Ft + ÁFA
Egység: 400 dbBruttó egységár: 15 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Bioderma Nodé A Nyugtató sampon 200ml

 

  • D-Panthenol aktív hatóanyagának köszönhetően nyugtatja és hidratálja az érzékeny, irritált fejbőrt
  • Csillapítja a viszkető érzést
  • Gél textúrájának köszönhetően használata egyszerű és azonnal kifejti hatását
  • Használatával a haj visszanyeri puhaságát és fényét
  • Különösen ajánlott festett, igénybevett hajra

     

 Használata:

Mindennapi használatra

 Habosítsa fel a Nodé A nyugtató sampont, és gyengéden masszírozza a fejbőrt, majd alaposan öblítse le!

 Ismétlést követően hagyja 1 percig hatni, majd öblítse le!

 Alkalmazza a Nodé A hajkondícionálót a fejbőrén és a haján. Hagyja 2-3 percig hatni, fésülje ki, majd öblítse le alaposan!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás