Termékeink

ELSŐSEGÉLY FELSZERELÉS AUTóBA

elsősegély felszerelés autóba.jpg
Cikkszám: CV49418
3 810 Ft
3 000 Ft + ÁFA
Egység: 1 csom.Bruttó egységár: 3 810 Ft / 1 csom.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A jogszabály szerint az alábbi tételeknek kell az elsősegély felszerelésben lenni:

 b) személygépkocsi, tehergépkocsi, oldalkocsis motorkerékpár, mezőgazdasági vontató és lassú jármű, valamint a kizárólag menetrendszerű helyi járatban közlekedő autóbusz esetén:

ba)

steril gyorskötöző pólya (10 cm x 5 m):

4 db

235 Ft/db

bb)

steril gyorskötöző pólya (5 cm x 5 m):

2 db

169 Ft/db

bc)

steril mull-lap (6 x 6 cm/100 lap):

2 db

75 Ft/db

bd)

egyenként csomagolt vágott mullpólya (10 x 5 m):

4 db

76 Ft/db

be)

steril mull-lap (50 cm x 80 cm):

3 db

125 Ft/db

bf)

kéztisztító/fertőtlenítő lap:

4 db

 

bg)

fóliakesztyű:

1 pár

10 Ft/pár

bh)

háromszögletű kendő

2 db

152 Ft/db

bi)

biztosítótű (40 mm-es):

4 db

nem forgalmazzuk

bk)

ragtapasz (1,25 cm x 5 m):

1 tekercs

omnisilk 1,25cmx5 m 442 Ft

bl)

olló (rozsdamentes acélból, 110-150 mm-es):

1 db

 

bm)

polividonum jodatum hatóanyag tartalmú sebfertőtlenítő oldat (30 ml):

1 db

980 Ft(Betadin 30ml)

bn)

sebtapasz vágható (6 x 10 cm):

2 db

10 Ft/db

bo)

higiénikus arcmaszk (lélegeztetéshez):

1 db

45 Ft/db

bp)

gumis rögzítésű sebészeti szájmaszk:

1 db

45 Ft/db

bq)

elsősegélynyújtás képekben:

1 db

nem forgalmazzuk

br)

tartalomjegyzék:

1 db

 0 Ft

Ezek közül a mi csomagunk nem tartalmazza a 4 db biztosítótűt és az "Elsősegélynyújtás képekben " füzetet,  (ezek a régi mentőládából kivehetők, mert lejáratuk nincs).

 

 

 

 

   

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás