Termékeink

GRIPE WATER SZIRUP 135ML BABULINE

gripe water babuline.jpg
Cikkszám: CV49756
1 685 Ft
1 327 Ft + ÁFA
Egység: 1 dob.Bruttó egységár: 1 685 Ft / 1 dob.
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

BABULINE GRIPE WATER - HASCSIKARÁS ELLENI KÉSZÍTMÉNY 
100% természetes
eredetű Indiai AYURVEDA Gripe Waterhascsikarkás ellen víz, ami
 • kapormagolajat,

 • köménymagolajat,

 • ánizst,

 • vadmentát és

 • szódabikarbónát tartalmaz.

A GRIPE WATER gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló. A csecsemőknek továbbra is a Gripe water 150 ml való.
A Babuline kiváló segítség az
 • emésztési zavarok,

 • szélszorulás, és szélgörcsök,

 • haspuffadás,

 • hasgörcsök,

 • teltségérzet esetén.

Összetétele: víz, cukor, savanyúságot szabályozó anyag, kapormagolaj, konyhai köménymagolaj, vadmenta, ánizs

Adagolás:
3-6 évesek:          3x1 teáskanál  vagyis összesen:15ml
7-10 éveseknek:   3x2 teáskanállal
11-14 éveseknek:  3x3 teáskanállal
15-18 éveseknek   3x4 teáskanálnyit
18 éves kor felett   3x5 teáskanyálnyit

Használata különösen olyan emésztési rendellenességeknél javasolt, amit a gyermekek gyomrába jutott levegő okoz, melyet az etetés során a táplálékkal együtt lenyelnek. Ez a levegő buborék formájában összegyűlik a gyomorban és amennyiben nem szüntetjük meg, kellemetlen érzést, valamint bélgörcsöt vált ki.
Néhány csepp Babuline
adagolása, közvetlenül az etetés után, megkönnyíti a büfizést és kényelemérzést eredményez a gyermeke számára. Az emésztési zavart gyakran okozza a gyomorban megalvadt tej. Feltételezések szerint a tejben kalcium kazeinát formájában található kalcium nátriummal történő kiszorításával az alvadt tej részecskéi puhábbak és kisebbek lesznek.

A Babuline felbecsülhetetlen értékű az
emésztési zavarok, szélszorulás, és szélgörcsök esetén. Az etetés utáni hányás, gáz és szélgörcsök jelentősen lecsökkennek.

Az Ayurveda indiai eredetű terápia, amely nem a tüneteket, hanem az egyént kezeli. A test, a lélek és a szellem egyensúlyának fenntartása, helyreállítása érdekében a kezeléshez természetes módszereket és gyógynövényeket használva visszaállítják a helyes működést a szervezetben.


Forgalmazó:
BIO BABY KFT
Gyártó
: Babuline Pharma Pvt Ltd

Nem tartalmaz alkoholt, sem színezéket.

Ősi recept alapján készül.
 

Mielőtt használni kezdené a gyógyszert, a dobozban található betegtájékoztatót is figyelmesen olvassa át! Kérdés esetén forduljon orvoshoz, gyógyszerészhez!Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás