Termékeink

BEBA HA/AR.600G

beba ha ar.jpg
Cikkszám: CV49839
3 117 Ft
2 969 Ft + ÁFA
Egység: 1 dob.Bruttó egységár: 3 117 Ft / 1 dob.

Termékismertető / Betegtájékoztató

BEBA H.A./AR


"Antireflux" rendeltetésű, tejfehérje hidrolizátum bázisú (preventív rendeltetésű), speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer.
Tehéntej savófehérje hidrolizátum-bázisú, lactose-t és burgonyakeményítőt, növényi zsiradékot, továbbá D3-vitamint,  hozzáadott aminosavakat és bifidus kulturát tartalmaz, közepes vastartalmú, sűrúbb állagú.
Hipoallergén, gluten-, saccharose-, fructose- és salakanyag(rost)-mentes, laktató.
Anyatej hiánya esetén annak helyettesítése kórosnak nem minősíthető "bukás", "köpés" esetén, egyben tehéntejfehérje iránti túlérzékenység kialakulásának megelőzésére
Egészséges csecsemők kizárólagos vagy kiegészítő táplálása újszülöttkortól 6 hónapos életkorig, e felett az életkornak megfelelő étrendbe iktatott kiegészítő táplálás.


Elkészítés: 90 ml (felforralt, majd lehűtött) víz (vagy baby-víz) + 3 lesimított adagolókanál tápszerpor. 1 adagolókanál = kb. 4,37 g. Minden adag frissen készítendő. A kész oldat a baktériumok életben maradásának biztosítására 40 °C fölé nem melegíthető

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás