Termékeink

ACCUCHECK GO CONTROL-OLDAT

Cikkszám: CV49893
5 205 Ft
4 098 Ft + ÁFA
Egység: 1 dob.Bruttó egységár: 5 205 Ft / 1 dob.

Termékismertető / Betegtájékoztató

Accu-Chek® Go kontrolloldat

Roche
Az Accu-Chek® Go típusú vércukormérő készülék, illetve az Accu-Chek® Go tesztcsíkok működésének ellenőrzésére szolgáló kontrolloldatok.

Tartalma: 2 x 4 ml Glükóz oldat (Control G1, Control G2)
Tárolása: +2 oC és +30 oC között
Felhasználható: felbontatlan állapotban a dobozon megjelölt időpontig,
felbontás után 3 hónapig

Csakis olyan kontrolloldatot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le! A lejárt kontrolloldat használata hamis mérési eredményekhez vezethet.

A működésteszt megkezdése előtt olvassa el a mérőkészülék használati utasítását. Ebben minden információt megtalál az ellenőrzés elvégzésével és a lehetséges hibaforrásokkal kapcsolatban.
Emellett olvassa el a tesztcsíkokhoz tartozó betegtájékoztatót, valamint a kontrollfolyadék mellett található tájékoztatót is.

A kontrollfolyadékkal végzett ellenőrző mérés eredménye azon a tartományon belül kell legyen, amelyet a tesztcsíkok fémdobozának cimkéjén lévő táblázatban feltüntettek. Ez a tartomány minden tesztcsík gyártási sorozatához hozzá van rendelve.

Ha a kontrollmérés eredménye az adott koncentrációtartományon kívül esik, már nem biztosított, hogy a mérőkészülék és a tesztcsíkok kifogástalanul működnek. Ilyenkor a vércukortesztek eredménye hamis lehet. A hibás eredmények nem megfelelő kezelési javaslatokhoz és ezáltal súlyos egészségkárosodáshoz vezethetnek! 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás