Termékeink

DR HERZ C VITAMIN CINK KAPSZULA 60X

Cikkszám: CV50122
1 665 Ft
1 311 Ft + ÁFA
Egység: 1 dob.Bruttó egységár: 1 665 Ft / 1 dob.

Termékismertető / Betegtájékoztató

Dr. Herz C-vitamin+Cink kapszula 60 db

Hatóanyagok1 kapszulaRDA%*
C-vitamin 300 mg 500
Cink 5 mg 33

* felnőttek részére ajánlott napi beviteli mennyiség
** nincs megállapított mennyiség
60 db
1
2

A C-vitamin antioxidáns hatása révén, fontos
szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének
működésében,segíti az immunrendszer megfelelő
működését.A C-vitamin dohányzás, passzív
dohányzás esetén,hozzájárulhat a természetes
antioxidáns védelem fenntartásához.
A cink védi a sejteket és szöveteket a káros
oxidatív hatásoktól,részt vesz a 
káros szabadgyökök ártalmatlanításában.
A cink hozzájárulhat az
idegrendszer normál működéséhez és a szellemi
teljesítőképességhez.

Összetevők: C-vitamin, szacharóz, zselatin, cink-szulfát-monohidrát, mikrokristályos cellulóz, fényezőanyag: sellak, glükóz szirup, kukoricakeményítő, csomósodás gátló: magnézium sztearát, talkum.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás