Termékeink

NATURLAND FÜRDŐKRÉM ÉRZÉKENY BŐRRE 125ML

Cikkszám: CV50167
885 Ft
697 Ft + ÁFA
Egység: 125 dbBruttó egységár: 7 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Fürdőkrém érzékeny bőrre 125 ml Termékleírás:

 

Fürdőkrém érzékeny bőrre

Mindennapos védelem

 

Bőrkímélő fürdőkrém érzékeny és száraz bőrűeknek mindennapos fürdéshez és zuhanyozáshoz. A bőrt puhítja, hidratálja és bársonyos tapintásúvá varázsolja. Kíméletesen tisztít, ezért arcra, kézre, testre és hajas fejbőr ápolására egyaránt alkalmas. Nem tartalmaz nátrium-lauril-szulfátot (SLS), illat- és színezőanyagot.

 

Javasolt:

  • Csecsemők mindennapi fürdetésére és ápolására
  • Érzékeny bőrfelület mindennapi tisztítására
  • Intim területek ápolására
  • Időskori száraz és vízhiányos bőr ápolására

 

Alkalmazás: Zuhanyozás vagy fürdés előtt a tenyerünkbe nyomott krémet szétdörzsöljük, a nedves bőrfelületen bekenjük, majd leöblítjük. Nem szükséges a bőrfelületről a krémet teljes egészében lemosni, mivel a bőrön maradó fürdőkrém a bőrt puhítja és hidratálja.

 

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra! Gyermekek elől elzárva tartandó! Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Ha mégis, akkor bő vízzel öblítse ki!

 

 

Összetevők: Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Ploysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Methylparaben

 

Töltettérfogat: 125 ml

 

Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve.

 

Forgalmazza:

Naturland Magyarország Kft.

1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.

www.naturland.hu

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás