Termékeink

BONOLACT PRO+KID GRAN 15G

BONOLACT PROKID.jpg
Cikkszám: CV50586
3 140 Ft
2 472 Ft + ÁFA
Egység: 15 gBruttó egységár: 209 Ft / 1 g

Termékismertető / Betegtájékoztató

Bonolact Pro+Kid granulátum 15g

A Pro+Kid speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer, amely károsodott bélflóra esetén (pl. antibiotikum szedése, gyomor vagy bélrendszeri fertőzések) gyermekek számára javasolt. 5-féle kedvező tulajdonságú baktérium törzset tartalmaz.

Mielőtt elkezdené használni a speciális tápszert, kérjük, hogy olvassa el ezt a termékismertetőt. Az optimális hatás elérése érdekében elengedhetetlen a készítmény előírásszerű használata.

Mi a Pro+Kid?
A Bonolact Pro+Kid a csecsemők és kisgyermekek élettani sajátosságai figyelembevételével kifejlesztett, 5 - féle probiotikus baktériumtörzset tartalmazó speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer, amely fogyasztása segíti a károsodott bélflóra helyreállítását antibiotikum szedése, különféle hasmenéssel járó megbetegedések esetén.

Mi a probiotikum?
Probiotikumnak nevezzük mindazokat a humánbarát bélbaktériumokat, amelyek többféle jótékony hatással vannak a gazdaszervezet egészségi állapotára.

Miért fontos a csecsemő bélflórája?
„Láthatatlan szervünk˝ a bél-mikroflóra egészségre gyakorolt hatása közismert. Bizonyítékok sora igazolja, hogy a bél baktériumainak összetétele, különösen csecsemőkorban, a szervezet számos funkcióját befolyásolja. Csecsemőkben a probiotikumok jelenléte fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást és csökkentlaz allergiás megbetegedések előfordulását, így megalapozza és erősíti a szervezet természetes védekezőképességét.
Az anyatejjel táplált csecsemőkben teljesen természetes módon bífidobaktérium-dominált bélflóra alakul ki. Ezek a csecsemők ellenállóbbak a fertőzésekkel szemben.
Fontos felismerés, hogy a csecsemőkorban kialakult bélflóra összetétele az egyénre jellemző és nagyban befolyásolja a felnőttkori baktériumflóra összetételét és az egészséget.

Melyek a készítmény hatóanyagai?
Probiotikum: a Bonolact Pro+Kid, olyan világszerte széleskörűen vizsgált és elismert Bifidobacterium törzseket tartalmaz nagy arányban, amelyek segíthetik az életkori sajátosságoknak megfelelő összetételű bélflóra kialakítását, fenntartását.
A Bonolact Pro+Kid nemzetközi szakmai szervezetek által elismert öt probiotikus baktériumtörzset tartalmaz - Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium breve M-16V, Bifidobacterium lactis BB- 12, Lactobacillus rhamnosus GG, Streptococcus thermophilus TH-4 -, grammonként legalább 1 milliárd csíra nagyságrendben.
Prebiotikum: a Bonolact Pro + Kid a jótékony, probiotikus baktériumok szaporodását segítő, fruktoo-ligoszacharidot tartalmaz.

Milyen esetben ajánlott a Pro+Kid fogyasztása?
Fogyasztása minden olyan esetben ajánlptt, amikor a bármi okból sérült gyermek bélflóra egyensúlyának helyreállítására van szükség (pl. táplálékváltás, antibiotikum kezelés alatt és után, bakteriális gyomor- és bélrendszeri fertőzések, stb.), közösségváltáskor, emésztőrendszeri panaszok (hasmenés, székrekedés, puffadás) és allergiás tünetek (atópiás ekcéma, tehéntej-allergia) jelentkezésekor.

Mi a javasolt adagolás?
3 hónapos kortól ha az orvos másként nem javasolja 1 g por (1 mérőkanál), 7 éves kor felett 2x1 mérőkanál adása javasolt naponta.
Egy csapott mérőkanál port mérjen ki, majd oldja fel langyos (37°C alatti) ételben vagy italban. Közvetlenül a fogyasztás előtt készítse el. Tápszerhez keverve is adható.

Előfordulhat-e mellékhatás a Pro+Kid fogyasztása során?
Mellékhatás nem ismeretes. A rendszeres fogyasztás első hetében érzékenyebb gyermekeknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát.

Hogyan kell tárolni a terméket?
A termék minőségét speciális csomagolás védi. Felnyitás után gondosan zárja vissza, használat alatt törekedjen arra, hogy a por minél kevesebb ideig érintkezzen a légköri levegővel. A terméket felbontás után mindig lezárt kupakkal és legfeljebb 25°C-on tárolja.

Fontos figyelmeztetés:
A készítmény orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Gyártja és a forgalomba hozatali engedély jogosultja:
Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.,
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás