Termékeink

ALLGASAN MOBIL GÉL INTENSIV 100ML

ALLGASAN MASSZÁZSGÉL.jpg
Cikkszám: CV50633
1 645 Ft
1 295 Ft + ÁFA
Egység: 100 mlBruttó egységár: 16 Ft / 1 ml
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Allga San Mobil Gel intensiv

Speciális kozmetikum, masszázsgél izmokra és ízületekre

Egy jóleső masszázzsal lazítsa el izomzatát az Allga San Mobil Gel intenzív készítménnyel.

Az Allga San Mobil Gel intenzív speciális kozmetikum  masszírozásra. Az eredeti allgäu-i törpefenyőolaj mellett többek között értékes fekete nadálytő kivonatot és pantenolt  tartalmaz. A masszázs segíti az igénybevett izmok ellazulását és a speciális összetevők  segítségével  ápolja is a bőrt. Javul a közérzetünk.

Használat: Az ápolni kívánt bőrfelületet naponta többször dörzsölje, illetve masszírozza be az Allga San Mobil Gel intenzív készítménnyel. Gyorsan beszívódik és nem kelt zsíros érzetet a bőrön.

Borogatásként nem használható!

Kiszerelés: 100 ml

 

 

Allga San minőség – összhangban a természettel

  • ·        eredeti allgäui törpefenyőolaj
  • ·        saját törpefenyő-ültetvények Allgäu-ban
  • ·        állandó magas szintű minőség
  • ·        tradicionális és modern összetevők innovatív kombinációja

 

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH

Made in Germany

Forgalmazza: Naturprodukt Kft.

                     2046 Törökbálint, DEPO Pf. 8.

                         Tel: 23 511 337

 

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás