Termékeink

ALLGASAN EISSPRAY 150ML HŰSÍTŐ

ALLGASAN SPRAY.jpg
Cikkszám: CV50634
1 295 Ft
1 020 Ft + ÁFA
Egység: 150 mlBruttó egységár: 9 Ft / 1 ml
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Allga San Mobil Eisspray Akut

Fájdalomcsökkentő spray tompa akut sérülésekre

Hűsít, és azonnal csökkenti a fájdalmat.

Orvostechnikai eszköz

 

Alkalmazási terület: Fizikálisan ható helyi érzéstelenítő külsőleges alkalmazásra. A hűsítés segítségével csökkenti a fájdalmat tompa, zárt sérülések esetén, mint rándulás, zúzódás és ficam.

Használata: A flakont használat előtt fel kell rázni és kb. 20 cm távolságból

1-3 másodpercig bepermetezni a kezelni kívánt területet. Meg kell várni, hogy a folyadék elpárologjon. Fagyásveszély elkerülése érdekében figyelni kell arra, hogy ne képződjön jég a kézen. Szükség esetén 1 perc múlva meg lehet ismételni a felvitelt. Az összetevőkre való érzékenység-allergia esetén használatát kerülni kell.

 

Figyelmeztetés!

Nyálkahártyára és szembe ne kerüljön.

Nyílt sebre, horzsolásra, repedezett bőrre, arcra nem alkalmazható!

Fagyásveszély miatt túl hosszú ideig egy területre való alkalmazása nem ajánlott!

Tárolás: A flakon nyomás alatt áll, ezért napfénytől és 50 °C feletti hőmérséklettől óvja. Ne tárolja 25 °C felett!

Különleges tudnivalók: Gyermekektől távol tartandó! A flakont kiürülés után

felnyitni és elégetni tilos! Tűzbe és izzó tárgyak irányába ne fújja. Gyújtóforrástól távol tartandó. Használata közben tilos a dohányzás.

Kielégítő szellőzés nélkül robbanékony keveréket alkothat.

Összetétel: Törpe erdei fenyő-Pinus mugo olaj

                   Vivőgázok: Propán, bután, isobutan,

 

Kiszerelés : 150 ml

 

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH
Made in Germany
Forgalmazza: Naturprodukt Kft.
2046 Törökbálint, DEPO Pf. 8.
Tel: 23 511 337

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás