Termékeink

ALLGASAN EISSPRAY 150ML HŰSÍTŐ

ALLGASAN SPRAY.jpg
Cikkszám: CV50634
1 455 Ft
1 146 Ft + ÁFA
Egység: 150 mlBruttó egységár: 10 Ft / 1 ml
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Allga San Mobil Eisspray Akut

Fájdalomcsökkentő spray tompa akut sérülésekre

Hűsít, és azonnal csökkenti a fájdalmat.

Orvostechnikai eszköz

 

Alkalmazási terület: Fizikálisan ható helyi érzéstelenítő külsőleges alkalmazásra. A hűsítés segítségével csökkenti a fájdalmat tompa, zárt sérülések esetén, mint rándulás, zúzódás és ficam.

Használata: A flakont használat előtt fel kell rázni és kb. 20 cm távolságból

1-3 másodpercig bepermetezni a kezelni kívánt területet. Meg kell várni, hogy a folyadék elpárologjon. Fagyásveszély elkerülése érdekében figyelni kell arra, hogy ne képződjön jég a kézen. Szükség esetén 1 perc múlva meg lehet ismételni a felvitelt. Az összetevőkre való érzékenység-allergia esetén használatát kerülni kell.

 

Figyelmeztetés!

Nyálkahártyára és szembe ne kerüljön.

Nyílt sebre, horzsolásra, repedezett bőrre, arcra nem alkalmazható!

Fagyásveszély miatt túl hosszú ideig egy területre való alkalmazása nem ajánlott!

Tárolás: A flakon nyomás alatt áll, ezért napfénytől és 50 °C feletti hőmérséklettől óvja. Ne tárolja 25 °C felett!

Különleges tudnivalók: Gyermekektől távol tartandó! A flakont kiürülés után

felnyitni és elégetni tilos! Tűzbe és izzó tárgyak irányába ne fújja. Gyújtóforrástól távol tartandó. Használata közben tilos a dohányzás.

Kielégítő szellőzés nélkül robbanékony keveréket alkothat.

Összetétel: Törpe erdei fenyő-Pinus mugo olaj

                   Vivőgázok: Propán, bután, isobutan,

 

Kiszerelés : 150 ml

 

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH
Made in Germany
Forgalmazza: Naturprodukt Kft.
2046 Törökbálint, DEPO Pf. 8.
Tel: 23 511 337

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás