Termékeink

EZÜSTKOLLOID DR JUICE 20PPM 200ML

EZÜSTKOLL PATTANÁSRA.jpg
Cikkszám: CV5114
2 983 Ft
2 349 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 15 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Ezüstkolloid

Ezüstkolloid a természet "antibiotikuma"!

 

Az ezüst esszenciális nyomelem, mind a növények és az állatok, mind az ember számára.

Orvosi kutatások világosan kimutatták az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatot. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással, ami a máj regenerációját elősegíti, méregtelenítését fokozza. Igen hatásos csontregeneráló is, 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményez. Vágott, horzsolt, égéses sérüléseknél elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.


Hogyan hat az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit, így azok rövid időn belül elpusztulnak. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét lerombolva akadályozza annak szaporodási lehetőségét, elősegíti azok pusztulását. Míg a gombák, baktériumok esetében egy bizonyos, számukra életfontosságú enzimjét blokkolva okozza rövid időn belüli pusztulásukat.

Már 10ppm-es (parts per million) koncentráció mellett nagyobb baktérium ölő hatása van, mint a legtöbb gyógyszerként kapható antibiotikumnak. A mai napig kb.650 féle kórokozóról tudjuk, hogy az ezüstkolloid hatékonyan elpusztítja. Laboratóriumi körülmények között, kémcsőben kb. hat perc alatt semmisít meg minden kórokozót. A hirhedt, ún."kórházi baktériumot", a Staphylococcus Aureust is megsemmisíti ennyi idő alatt! A megállapításokat az ÉMI-TÜV-ös vizsgálati eredmény és a Bay Nanotechnológiai Kutatóintézet vizsgálatai támasztják alá.

A kolloidált ezüst az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.

"Tisztelt Társaság! Tetszik a honlapjuk, elsősorban visszafogottsága és szakmai (kémiai) korrektsége miatt. Bár sok ilyet láthatnék! Engem is kerestek "arc"-nak bizonyos cégek, de diktálni akarták, hogy mihez adom a Debreceni Egyetem Kolloidika Tanszékének nevét. Természetesen nem vállaltam. Nézzék meg az alábbi szabadalmat, egy barátom (Balogh Lajos Rosswell Park Cancer Institute, Buffalo, USA nűve)igen érdekes változata az ezüst kolloidnak. Bányai István, egyetemi tanár http://www.freepatentsonline.com/6224898.html"

Bányai István, egyetemi tanár


"Soltész Nagy Tamás vagyok, Miskolcon születtem 1979-ben és itt is élek, fogtechnikusként dolgozom. Születésem óta küszködöm az ekcéma okozta bőrpanaszokkal.Ennek a betegségnek vannak súlyosabb és kevésbé súlyosabb változatai.A betegség tünetei: nagyon száraz bőr, viszkető foltok amik kisebesednek.Emellett herpeszem is volt ami csak ritkán okozott tüneteket. És a legutóbbi betegségem: begyulladt a fülem aminél gombás fertőzést diagnosztizáltak. Kezelték pimafukort-tal, de még rosszabb lett. Az ezüst kolloidot egy ismerősöm javallatára próbáltam ki és a herpeszt szinte azonnal megszüntette, kb. két heti rendszeres használat mellett elmúlt az ekcémám is, és a begyulladt fülem is meggyógyult teljesen kb. egy heti kezeléstől amit helyileg a fülembe cseppentve alkalmaztam.Ez egy csodálatos gyógyszer, amiért hálás leszek örökre!!!!"

Soltész Nagy Tamás

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás