Termékeink

EUCERIN PIGMENTFOLT ELL NAPPALI 50ML

eucerin pigmebtf napp.jpg
Cikkszám: CV51836
7 230 Ft
5 693 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 145 Ft / 1 ml
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

EVEN BRIGHTER
a szemmel láthatóan ragyogóbb bőrért

A napfény, a hormonális változások, a bőr gyulladása vagy a pattanásos hegek hiperpigmentációt idézhetnek elő. Klinikai kísérletek bizonyították, hogy EVEN BRIGHTER termékcsaládunk hatására ritkábban jelennek meg sötét foltok, a bőrszín 12 hét után láthatóan ragyogóbb lesz. Rendszeres használat esetén az eredmények tovább javulnak.

EVEN BRIGHTER Nappali arckrém

Ez a bőrtápláló, 30-as fényvédő faktort tartalmazó (FF30) arckrém hatékonyan csökkenti a hiperpigmentációt, a ragyogóbb és egyenletesebb tónusú bőrért.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin® EVEN BRIGHTER Nappali arckrém hatékonyan segít csökkenteni a barna foltokat és az egyenetlen bőrtónust, amelyet a hiperpigmentációs zavarok okoznak. B-Resorcinolt tartalmaz, amely segít csökkenteni a melanin termelését, és enyhíteni a hiperpigmentációt. A glicirretinsav pedig serkenti bőre saját regeneráló folyamatait. A magas, 30-as faktorszámnak (FF30) és az UVA elleni védelemnek köszönhetően óvja bőrét a napsugarak további kártékony hatásától és a hiperpigmentáció kialakulásától. Bőre már négy hét folyamatos termékhasználat után láthatóan ragyogóbb és egyenletesebb tónusú lesz, és a javulás folytatódik.

 Normál és száraz bőrre ajánlott. A legjobb eredményt úgy érheti el, ha éjszakára az EVEN BRIGHTER Éjszakai arckrémet használja.

 1. Használja minden reggel!

 2. Kenjen egy kis krémet arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára).

 3. Masszírozza lágyan a bőrébe, vigyázzon, hogy a krém szembe ne kerüljön.

  A krémet megtisztított arcbőrre vigye fel és masszírozza lágyan a bőrébe.

  Kerülje a termék használatát, ha...

  Bőre sérült, irritált vagy sebes: várja meg, amíg bőre meggyógyul és csak ezután használja az EVEN BRIGHTER terméket.

  Ha ön allergiás a B-Resorcinolra (butyl-resorcinol): ez az EVEN BRIGHTER aktív hatóanyaga.

   

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás