Termékeink

ESKIMO 3 HALOLAJ KAPSZULA 105X

eskimo-3.jpg
Cikkszám: CV51990
7 070 Ft
5 567 Ft + ÁFA
Egység: 105 dbBruttó egységár: 67 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

4 komoly érv az Eskimo termékek fogyasztása 4 EskeNélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez!

eskimo_elony_01Előnyösen befolyásolja a szem látóhártya az agy- és idegsejtek működését

eskimo_elony_01Növeli a szellemi potenciált és a kognitív teljesítőképességet: memória, koncentráció, reakcióidő!

eskimo_elony_01Védi az érfalakat az érelmeszesedéstől!

eskimo_elony_01Segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását: ízületi problémák, asztma, allergia

eskimo_elony_01Segít a szív és érrendszeri megbetegedések, valamint a szívritmuszavar kialakulásának megelőzésében

eskimo_elony_01Csökkenti az újbóli szívinfarktus bekövetkezésének rizikóját

eskimo_elony_01Csökkenti a vérrög kialakulásának a kockázatát azáltal, hogy gátolja a véralvadást elősegítő faktorokat:

  • Növeli a véralvadási időt
  • Gátolja a vérlemezkék összecsapódását
  • Csökkenti a vér viszkozitását

eskimo_elony_01Segít a különböző bőrbetegségek, mint pl. ekcéma, pszoriázis, atópiás dermatitisz, hajhullás gyógyításában!

eskimo_elony_01Csökkenti a káros hatású thromboxán és a leukotrién szintet, és növeli a jó hatású prosztaciklin szintet

eskimo_elony_01Segít csökkenteni a szervezeten belüli omega-6 túlsúlyt, ezáltal enyhítve az emiatt kialakult betegségek tüneteit (Pl. szív- és érrendszeri megbetegedések, szívritmuszavar, gyulladásos betegségek, immunrendszer problémák stb.)

eskimo_elony_01Segíti szervezetünk egészséges sejtműködését


Az omega-3 hatására testünkben sejtszinten indulnak el a kedvező változások. Ennek köszönhetően egymással nem közvetlen kapcsolatban álló szervekben és testrészekben is tapasztalhatjuk a pozitív hatásokat. Ilyenek például a szív, a vérerek, az izületek, a bőr vagy a szemek is.

eemo-3 halolaj kapszulatása mellett!llett!

1. Biztonságos:

eskimo_elony_01Környezeti szennyeződésektől, egészségre káros anyagoktól megtisztított

eskimo_elony_01Kizárólag természetes összetevőkből áll, mesterséges színezéket és szintetikus anyagot nem tartalmaz

2. Hatékony: egyedülálló az oxigénnel szembeni stabilitása

eskimo_elony_01Tartalmazza a halakban található összes sejtvédő antioxidánst

eskimo_elony_01Természetes E-vitamin keverék (alfa- delta- és gamma-tokoferol) hozzáadásával készült, mely antioxidánsként erősíti az omega-3 hatását megvédve az avasodástól

Az Eskimo-3 halolaj az egyetlen a piacon, amelyik nyitott állapotban, szobahőmérsékleten több, mint 6 hónapig nem avasodik meg!

3. Mellékhatásoktól mentes:

eskimo_elony_01Mellékhatásoktól mentes tisztaságának, természetes összetevőinek és stabilitásának köszönhetően

4. Hatékonysága klinikai kísérletekkel bizonyított

eskimo_elony_01Az Eskimo halolaj család pozitív hatásait 6 doktori disszertáció és számos klinikai tanulmány bizonyítja, több mint 300 nemzetközi, tudományos publikációban!

Az Eskimo-3 az egyik legkomolyabb tudományos háttérrel rendelkező, legjobban dokumentált halolaj. Új alapokra helyezi a minőség, biztonság és hatékonyság fogalmát az omega-3 készítmények között!
 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás