Termékeink

ALLGASAN LÁB- ÉS CIPŐDEZODOR 100ML

ALLGASAN LÁB ÉS CIPŐDEO.jpg
Cikkszám: CV52320
1 645 Ft
1 295 Ft + ÁFA
Egység: 100 mlBruttó egységár: 16 Ft / 1 ml
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Lábgomba és lábizzadás megelőzésére

 Az Allga San termékcsalád új tagja törpefenyő illóolajait tartalmazza. Erős baktérium- és gombaölő tulajdonságára építve, kiválóan szünteti meg a gombák és baktériumok okozta kellemetlen szagokat a lábbőrön és a cipőkben.A készítmény Triclosant is tartalmaz. Ez a szintetikus vegyület a lábgomba elleni gyógyszerek (kenőcsők, hintőporok, ecsetelők) fő hatóanyaga.Hajszálerek keringését fokozó hatását erősíti a hozzáadott kámfor és alkohol is. Az Allga San láb és cipő dezodor frissíti a lábat, csökkenti az izzadást, ezáltal gátolja a kellemetlen lábszag kialakulását.A mentol és kámfor tovább fokozza a szagsemlegesítő, fertőtlenítő hatást.

 

 

Az ALLGA SAN láb és cipő dezodor rendszeres használatával megelőzhető a gombásodás, a lábszagért felelős baktériumokkal való fertőződés és jelentős mértékben lecsökkenhető a kellemetlen izzadás.

Felhasználási javaslat: Láb frissítésére, lábgombásodás és lábizzadás megszüntetésére.

Alkalmazása:
 

 Közvetlenül a bőrre:
Naponta egyszer permetezze a talpra és a lábujjak közé, és finoman masszírozza a bőrbe. Alkoholtartalma ellenére nem szárítja ki a lábfej bőrét, mivel ureatartalma biztosítja a bőr mélyhidratálását!  

 • Cipőre, zoknira:
  Szükség esetén permetezze a cipő belsejébe és hagyja megszáradni. Mérsékli és további használata során teljesen megszüntetheti a kellemetlen szagokat.§                

 Fontos figyelmeztetés: 3 évesnél fiatalabb gyermekek esetében nem alkalmazható! Szembe ne kerüljön! 

Fő hatóanyagok:

 • Törpefenyő (Pinus Mugo) illóolaj

 •  Kámfor

 •  TriclosanUrea

 • Alkohol               

 • Víz   

 • Diszpergáló segédanyagok.

 •  Illatanyag 

Kiszerelés: 100 ml Alkoholos-vizes oldat! 

Gyártja: Allga Pharma GmbH
               D-87527 Sonthofen
Kizárólagos forgalmazó: 
Naturprodukt Kft.
2046 Törökbálint, DEPO, Pf.8.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

 • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
 • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás