Termékeink

EUCERIN HF+VOLUME LIFT ARCKRÉM SZÁRAZ NAPPALI 50ML

EUCERIN VOLUME FILL KRÉM SZÁRAZ.jpg
Cikkszám: CV52909
8 340 Ft
6 567 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 167 Ft / 1 ml
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő
nappali arckrém száraz bőrre

Gazdag állagú bőrfeszesítő nappali arckrém 15-ös fényvédő faktorral száraz bőrre.

Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre magnolollal, oligo-peptidekkel és hialuronsavval. FF15 + UVA-védelem, mely óvja a bőrt a napsugárzás bőröregítő hatásával szemben.

 Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre: három hatóanyaga a bőr adott rétegeiben fejti ki hatását, hogy segítse a bőr megereszkedését, az elhalványuló arckontúrt és a bőrfeszesség vesztést csökkenteni. A természetes úton kinyert magnolol segít növelni a bőrfeszesítő sejtek méretét és számát.* Az ánizsból nyert oligo-peptidek segítenek erősíteni a bőrszövet kötését, illetve javítják a kollagén újratermelődését.* A hialuronsav javítja a nedvességmegkötő képességet annak érdekében, hogy a bőrfelület telt és sima legyen. FF15 + UVA-védelem, mely óvja a bőrt a napsugárzás bőröregítő hatásával szemben. Parabén- és színezőanyag-mentes.

Az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő termékcsalád az arckontúr változásait előidéző több tényező ellen is kifejti hatását, így segít a megereszkedett bőr és a feszesség csökkenése elleni küzdelemben. Parabén és mesterséges színezék felhasználása nélkül készül, ezért a termékek kitűnő bőrtoleranciával rendelkeznek. Idővel a bőr veszít feszességéből, és az arckontúr megereszkedhet, mivel a bőrben csökkennek azok az anyagok, amelyeknek köszönhetően a bőr feszesnek tűnik és puha tapintású.

A klinikailag tesztelt Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő termékcsaládot úgy fejlesztettük ki, hogy a bőr azon rétegeiben fejtse ki hatását, ahol a feszesség csökkenni kezd. A rendkívül hatékony magnolol segít növelni a feszességet adó sejtek méretét és számát.* Az oligo-peptidek segítenek a dermális kötés erősítésében és elősegítik a kollagén megújulást*, míg a hialuronsav segít javítani a nedvesség megtartását, a bőr feltöltése és simává tétele érdekében.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás