Termékeink

EUCERIN HF+ VOLUME LIFT KRÉM ÉJSZAKAI 50ML

eucerin volume filler.jpg
Cikkszám: CV53063
8 340 Ft
6 567 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 167 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre

Bőrfeszesítő nappali arckrém 15-ös fényvédő faktorral, normál és vegyes bőrre.

Bőrfeszesítő nappali arckrém normál és vegyes bőrre magnolollal, oligo-peptidekkel és hialuronsavval. FF15 + UVA-védelem, mely óvja a bőrt a napsugárzás bőröregítő hatásával szemben.

 

  • Reggel vigye fel a frissen megtisztított bőrre, a szem környékét kihagyva

  • Vigye fel az arcra, nyakra és dekoltázsra Határozott, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozza be a terméket!

  • Ezután használja az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szemránckrém terméket Várjon öt-tíz percet, hogy a krém beszívódjon, mielőtt felvinné a sminket.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás