Termékeink

BIODERMA ATODERM KÉZKRÉM 50ML

b atoderm kéz.jpg
Cikkszám: CV5424
2 415 Ft
1 902 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 48 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

ATODERM KÉZKRÉM

Aktív hidratáló, ápoló krém az igénybevett kézbőr mindennapi ápolására.

 

Javasolt:  A száraz, berepedezett kézbőr mindennapi ápolására és a kiszáradás megelőzésére. Használható önmagában vagy más bőrgyógyászati kezelés kiegészítésére is. Kivörösödő, gyulladt bőrre is ajánlott.

 A BIODERMA Atoderm termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.

 A bőr visszanyeri rugalmasságát, megszűnik szárazsága és berepedezettsége, az irritáció, kipirosodás, húzódás enyhül. A bőrfelszín egyenletesebbé, láthatóan egészségesebbé válik.

 Kiválóan nyugtatja a bőrt. Hosszantartóan hidratálja, táplálja és regenerálja a bőrt. Olajmentes formula, gyorsan felszívódik. Gondosan válogatott összetevői révén kitűnően tolerált készítmény.

Hipoallergén, színezőanyag mentes.

ATODERM kézkrém részletes ismertetője

Atoderm krém

Olajban gazdag regeneráló védőkrém száraz bőrre

Ajánlott:

·Érzékeny bőr esetén. ·Súlyos tartós vagy visszatérő szárazság alkalmával.

Tulajdonságok:

·Hidratál: azonnal jelentkező, hosszantartó kényelemérzetet biztosít. · Puhítja, olajozza a bőrt: megerősíti a strarum corneu, vízzáróságát, és korlátozza az ellergének bőrbe jutását. · Enyhíti a bőrviszketést: csökkentve a sebek kialakulását okozó vakarást. · Illatmentes· O/V emulzió (nem occulsiv) · Felnőttek, gyerekek és kisbabák egyaránt használhatják

Használati utasítás:

· Naponta egy-két alkalommal a bőr teljes megtisztítása után használja.

Összetevők (Ingredients) és felhasználhatóság dátuma (hó/év) a dobozon található.

Forgalmazza: Laboratoire Bioderma Hungary Kft.

1223 Budapest, Aszály utca 2.

Származási hely: Franciaország

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás