Termékeink

BIODERMA ATODERM KÉZKRÉM 50ML

b atoderm kéz.jpg
Cikkszám: CV5424
1 210 Ft
953 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 24 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

ATODERM KÉZKRÉM

Aktív hidratáló, ápoló krém az igénybevett kézbőr mindennapi ápolására.

 

Javasolt:  A száraz, berepedezett kézbőr mindennapi ápolására és a kiszáradás megelőzésére. Használható önmagában vagy más bőrgyógyászati kezelés kiegészítésére is. Kivörösödő, gyulladt bőrre is ajánlott.

 A BIODERMA Atoderm termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.

 A bőr visszanyeri rugalmasságát, megszűnik szárazsága és berepedezettsége, az irritáció, kipirosodás, húzódás enyhül. A bőrfelszín egyenletesebbé, láthatóan egészségesebbé válik.

 Kiválóan nyugtatja a bőrt. Hosszantartóan hidratálja, táplálja és regenerálja a bőrt. Olajmentes formula, gyorsan felszívódik. Gondosan válogatott összetevői révén kitűnően tolerált készítmény.

Hipoallergén, színezőanyag mentes.

ATODERM kézkrém részletes ismertetője

Atoderm krém

Olajban gazdag regeneráló védőkrém száraz bőrre

Ajánlott:

·Érzékeny bőr esetén. ·Súlyos tartós vagy visszatérő szárazság alkalmával.

Tulajdonságok:

·Hidratál: azonnal jelentkező, hosszantartó kényelemérzetet biztosít. · Puhítja, olajozza a bőrt: megerősíti a strarum corneu, vízzáróságát, és korlátozza az ellergének bőrbe jutását. · Enyhíti a bőrviszketést: csökkentve a sebek kialakulását okozó vakarást. · Illatmentes· O/V emulzió (nem occulsiv) · Felnőttek, gyerekek és kisbabák egyaránt használhatják

Használati utasítás:

· Naponta egy-két alkalommal a bőr teljes megtisztítása után használja.

Összetevők (Ingredients) és felhasználhatóság dátuma (hó/év) a dobozon található.

Forgalmazza: Laboratoire Bioderma Hungary Kft.

1223 Budapest, Aszály utca 2.

Származási hely: Franciaország

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás