Termékeink

LXR TESTSÚLY KOMPLEX KAPSZULA 60X

lxr testsúly komplex.jpg
Cikkszám: CV54274
4 900 Ft
3 858 Ft + ÁFA
Egység: 60 kapszBruttó egységár: 82 Ft / 1 kapsz

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az LXR-TESTSÚLY-KOMPLEX összetett készítmény, amely komponensei által segíti az optimális testsúly elérését, ezáltal az életminőség javulását.
A termék aktív, természetes eredetű összetevői, megfelelő életmód mellett (testmozgás, helyes étrend) segítenek a testsúlycsökkentésben, illetve az ideális súly megtartásában.

Szedése a túlsúly csökkentése érdekében ajánlott, fogyókúrázók mellett azoknak is, akiknél a túlsúly szerepet játszik egyéb egészségügyi problémák kialakulásában (pl. szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, diabétesz, mozgásszervi betegségek stb.), vagy a kialakulás veszélye fokozottan fennáll.

 

1 kapszulában napi dózisban (3×2 kapszula) (3×3 kapszula) (3×4 kapszula)
Glükomannán (Glukomannan) 250 mg  1500 mg  2250 mg  3000 mg
Kitozán (Chitosan) 150 mg  900 mg  1350 mg  1800 mg
HCA (hidroxi-citromsav) 100 mg  600 mg  900 mg  1200 mg

Glükomannán - A glükomannán egy természetes eredetű rost, poliszaharid. Kémiai szerkezetéből adódóan csökkenti a zsírok felszívódását, csökkentett energia-tartalmú étrend mellett alkalmazva, hozzájárul a testtömeg csökkenéséhez*
(*a kedvező hatás napi 3 g glükomannán bevitelével érhető el)

Kitozán (Chitosan) – A kitozán szintén egy természetes eredetű poliszaharid (poly-D-glükózamin), amely szerkezetének köszönhetően hatékonyan akadályozza meg az étkezési zsírok felszívódását. A kitozánt tengeri élőlények (pl. rákok) páncéljából nyerik, és bár allergia nagyon ritkán fordul elő, azok, akik tengeri rák-félékre allergiásak, a készítményt fokozott óvatossággal alkalmazzák!

HCA (hidroxi-citromsav) – A hidroxi citromsav természetes módon számos trópusi növényben megtalálható és a kutatások szerint a lipidek (zsírok) metabolizmusának módosításában van szerepe.

Az LXR-TESTSÚLY-KOMPLEX javasolt mennyisége felnőttek számára naponta 3-szor 2-4 kapszula!
A kapszulákat bőséges folyadékkal (1-2 pohár vízzel) együtt, étkezések előtt kell bevenni!

Miért válassza ezt a készítményt?
 • Mert gyógyszerészek által kifejlesztett összetétel szerint készül.
 • Mert Magyarországon, minősített, gyógyszergyártásra alkalmas üzemben készül (GMP megfelelőség).
 • Mert a gyártáshoz ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokat használnak.
 • Mert összetétele szegedi kutatók által támogatott és megfelelősége minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
Figyelmeztetések
 • Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
 • A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani!
 • Száraz, hűvös helyen tárolandó!
 • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!
 • Tengeri rák-félékre allergiásak a készítményt fokozott óvatossággal alkalmazzák!


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás