Termékeink

GASTROTUSS BABY SZIRUP 180ML

Cikkszám: CV5497
4 035 Ft
3 177 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 20 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Gastrotuss baby szirup

reflux betegségben szenvedő újszülöttek és gyermekek kezelésére javasolt, mechanikai hatású orvostechnikai eszköz. Csökkenti a reflux betegséghez kapcsolódó tüneteket, pl. hányás, köhögés, gyomorégés, nyelőcső gyulladás, hangképzési zavar, rinofaringitisz, illetve javasolt minden olyan esetben is, amikor a tünetek fő vagy másodlagos okozója a refluxátum.

szájon át alkalmazandó

összetétel: Magnézium-alginát, szimetikon, fruktóz, xantán-gumi, D-panthenol, nátrium-bikarbonát,, nátrium-hidroxid, metil-p-oxi-benzoát, propil-p-oxi-benzoát, természetes aromkák, tisztított víz.

Forgalmazó: Akácia Pharma Kft 1025 Bp, Csatárka köz 8. 

Útmutató:

Refluxbegségben szenvedő újszülöttek és gyermekek kezelésére javasolt, mechanikai hatású orvostechnikai eszköz
Csökkenti a reflux betegséghez kapcsolódó tüneteket, pl.: hányás, köhögés, gyomorégés, nyelőcsőgyulladás, hangképzési zavar, rinofaringitisz, illetve javasolt minden olyan esetben is,amikor a tünetek fő vagy másodiagos okozója a refluxátum. Szájon át alkalmazandó.

Adagolás: Használat előtt felrázandó!
Újszülötteknek 5 kg-ig:  2,5-3 ml  5-10 perccel a szopást követően, vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően. Hányás esetén újabb 1 ml beadása szükséges.
3 éves korig: 5 ml az étkezések után és lefekvéskor,  vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően.

 12 éves korig: 10- 20 ml az étkezések után és lefekvéskor vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően.
Ellenjavallat:
A termék alkotórészévei vagy részeivel szembeni egyéni túlérzékenység.
Figyelmeztetés:
• ne lépje túl a javasolt adaqolást, tartsa be a használatra vonatkozó útmutatót;
• Eddig nem tapasztalt tünet esetén szakítsa meg a kezelést és forduljon orvosához;
• A készítmény gyermekek elől gondosan elzárandó;
• Tárolás zárt helyen, szobahőmérsékleten, hőforrástól távol;
• A lejárati időt követően ne használja a készítményt;
• A lejárati idő az ép csomagolású, megfelelően tárolt készítményre vonatkozik;
• A készítmény minőségére nincs hatással amennyiben a termék viszkozitással és /vagy színével kapcsolatban változást tapasztal;
• Használat után a fakont jól zárja le.

CE 0373

A csomagolás a Bormioli Rocco & Figlio S.p.A.által gyártott adagolókanalat tartalmaz. 0373
Forgalmazó: Akacia Pharma Kft. 1025 Budapest, Csatárka köz 8

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás