Termékeink

FÜLGYERTYA ARIPUR 2X

FÜLGYERTYA AURIPUR.jpg
Cikkszám: CV5537
1 345 Ft
1 059 Ft + ÁFA
Egység: 2 dbBruttó egységár: 673 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A fül higiéniáját szolgáló termék

 

A Magyarországon gyártott Auripur fülgyertyák méhviasszal, mézzel, paraffinnal átitatott, kézzel alakított pamutvászon tölcsérek.

A fokozott fülzsír termelése, ill. annak a külső hallójáratokban történő megkeményedése gyengíti a hallást. Ez a probléma az Auripur fülgyertya segítségével percek alatt megoldható. A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és a tölcsér úgynevezett "szívó kémény hatása" révén könnyen eltávolítható. Az Auripur a hopi indiánok által alkalmazott jól bevált ősi módszer újrafelfedezése. A magyarországi forgalmazását megelőzően a fülgyertyák szakmai véleményezését a Yamamoto-Rehabilitációs Intézet (HIETE, SZOTE akkreditált komplementer orvosi intézet) végezte.

A fülgyertyázás pozitívan befolyásolhatja a páciensek panaszait, a következő esetekben:

  • akut és krónikus nátha, allergiás orrfolyások
  • rágóízületi fájdalom és mozgáskorlátozottság
  • fülzúgás, fül eredetű enyhe, közepes mértékű szédülések
  • középfülgyulladás enyhe formája
  • enyhe halláscsökkenés
  • enyhe és közepes fokú mandulagyulladás (antibiotikus védelem mellett)


A gyertyák használatát a dobozon lévő rajz szemlélteti, melyet magyar nyelvű tájékoztató egészít ki. Ez lehetővé teszi, hogy a szakrendelőkben és a természetgyógyászati rendelőkben történő felhasználáson kívül, a fültisztításnak ez a módja otthon is alkalmazható legyen.

hspace=5Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó! Sérült dobhártya esetén nem használható! A fülgyertyázást csak felnőtt végezheti. Hosszú hajú személyeknél a fülgyertya használatát megelőzően ajánlatos a hajat összefogni.


Kapható a gyógyszertárakban

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!