Termékeink

BORAX D12 10G

borax.jpg
Cikkszám: CV5574
850 Ft
810 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 85 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

BORAX
Nátrium-tetraboricum

Jellemzők:

Puhány, petyhüdt izomzatú gyermekek szere. Ráncos, sápadt bőr. Ijedős, ideges, izgő-mozgó, érzékeny beteg. Könnyen megijed a váratlan hangoktól, fél a vihartól. Álmából felriad, úgy érzi, mintha zuhanna.

Tünetek:

Szúró fájdalmak a bordák között. Szédülés, különösen lépcsőn járáskor. Duzzadt, pörkös, tapadós szemhéjak. Vörösen fénylő orr. Pókhálóérzet az arcon. Váltakozó oldalon fellépő orrdugulás. Fognyomatot mutató, repedezett nyelv, keserű szájíz. A beteg émelyeg, böfög.; viszkető ekcéma a kézen.

Romlik:

Liftező (le és fel) mozgástól; váratlan zajok; ringatás hatására; lefektetéstől. Hidegtől, nyirkosságtól.

Javul:

Nyomástól; este.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás