Termékeink

ACIDUM PHOSPHORICUM D6 10G

acid phosph 10g.jpg
Cikkszám: CV5657
1 510 Ft
1 438 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 151 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

ACIDUM PHOSPHORICUM
Foszforsav

Uralkodó tünet a gyengeség és kimerültség, amely minden panasz esetében felléphet. Az Acidum phosphoricum a hirtelen növő fiatalok, valamint a gyenge, érzékeny felnőttek szere, akik gyorsan elfáradnak és kiábrándultan feladják céljaikat, csendesen szenvednek. Hajlamosak a keringési zavarokra, fejfájásra, hátfájásra, izületi panaszokra. A betegség oka rendszerint a fizikai és lelki túlterhelés, először emocionális szinten jelentkezik majd testi szinten. További okok: szexuális kicsapongás, hirtelen növekedés, vérzés, hányás, szerelmi bánat, megerőltető szellemi munka.
Alkati jellegzetességek: szellemi és testi gyengeség, sötét karikák a szem körül, sápadt arc, nagy alvásigény. Vágyódik kikapcsolódásra, mozgásra, bár ez rövid idő múlva alábbhagy. Hideg végtagok, erőteljes izzadás.
Rosszabbodik: megerőltetésre, hidegre, huzatra, éjszaka.
Javul: pihenésre, sétára, kikapcsolódásra, rövid alvás után, frissítő italoktól.
Adagolás: 2x5 golyócska naponta.

A homeopátiás gyógyszereket étkezés előtt, vagy azután 1/2 órával vegyük 
be. A homeopátiás golyőkat ne nyeljük le, hanem a nyelven hagyjuk 
elolvadni.
Ne fogjuk meg a golyócskákat kézzel, használjuk a csomagolásban levő 
adagolót!
Szirup és folyadék esetén műanyag kanalat használjunk!
Fontos, hogy a gyógyszer alkalmazásával egyidőben tilos illóolajat 
tartalmazó cukorkát szopogatni, vagy rágógumit, fogkrémet használni, mert
ezek csökkentik a homeopátiás gyógyszerek hatását.

Általános adagolási útmutató:
D4, D6 naponta 3x5 golyócskát
C12- naponta 2x5 golyócskát
C30-naponta, vagy másnaponta 1x5 golyócskát

Ha nem tudjuk a szájba helyezni a glonbulusokat, vagy a C3-as potenciált 
gyakrabban szeretnénk adagolni, akkor 5 szemet feloldunk 2 dl vízben és a
beteggel kortyonként itatjuk.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás