Termékeink

AMMONIUM CHLORATUM C15 4G

AMMONIUM CHLORATUM.jpg
Cikkszám: CV5689
1 065 Ft
1 014 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 266 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Ammonium chloratum, Ammonium muriaticum, Ammónium-klorid

Fehér vagy színtelen, szagtalan kristályos por.

A hagyományos orvoslásban vízhajtóként és köptetőként, valamint a vizelet savanyítására használták.

Hat elsősorban a légzőszervekre és az emésztőrendszer nyálkahártyájára, másodsorban a mozgató rendszerre.

légzőszervi tünetek: tüsszögés, vizes orrfolyás. A váladék víztiszta, bőséges, az ajkak kifakadnak (Aéllium cepa). A betegnek az az érzése, hogy bevan dugulva az orra, annak ellenére, hogy mindig folyik.

emésztőrendszeri tünetek: makacs székrekedés, sok gáz képződik. A széklet kemény, nehezen ürül, a végbél fájdalmas székelés alatt és után.

mozgatószervi tünetek: a betegnek olyan érzete van, mintha az izmok, inak összehúzódtak volna, rövidebbek lennének.

rosszabbodás: hidegben, ülő helyzetben

enyhülés: járáskor vagy fekvő helyzetben

adagolás: naponta 2-4x5 golyó 5CH

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás