Termékeink

CAUSTICUM 1M 10G

causticum.jpg
Cikkszám: CV5940
6 278 Ft
5 979 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 628 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

CAUSTICUM
Égetett mészből és kálium-hidrogénszulfátból készült, marató szer.

Kiváltó ok:

Ijedtség, szomorúság, éjszakai virrasztás.

 

Jellemzők:

Gyengeség, fakósárga küllem.

Tünetek:

Horzsolásszerű fájdalmak. Homályos látás, fekete foltokkal. Fülcsengés, fülfájás, vörös cimpákkal. Fogait hosszúnak érzi, lazák. Nyelési kényszer, félrenyelések. Nyílt sebérzet a torokban. Rekedt, hangja elmegy. Száraz, szűnni nem akaró köhögés. Éhes, de az étel látványa, szaga elveszi az étvágyát (főleg terhességben). Reményvesztett, pesszimista, gyanakvó, sírós beteg. Fejfájás hányingerrel. Szédül, ha alszik, ha felfelé néz. Remeg. Éjszakai nyugtalanság, álmatlanság az álmosság ellenére. Jellemző a köhögés közben elcseppenő vizelet.

Romlik:

Száraz hidegben, széltől. Este és hajnali 3-4 óra között. Megerőltetéstől. Időjárás-változástól. Utazáskor.

 Javul:

Hideg italoktól, nyirkos időjáráskor, enyhe mozgástól, az ágy melegétől.


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Az aranyér és visszér

Az aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók.

A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást

  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.
  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.

Hírlevél feliratkozás