Termékeink

COREGA RAGASZTÓ EXTRA STRONG 40ML

COREGA EXTRA STRONG.jpg
Cikkszám: CV5977
1 225 Ft
965 Ft + ÁFA
Egység: 40 dbBruttó egységár: 31 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

corega műfogsor rögzítő krém

használata:
1.Tisztítsa és szárítsa meg müfogsorát. Az alaposabb tisztítás érdekében a Corega Tabs müfogsortisztító tabletták használatát javasoljuk.
2.Felülről elkezdve nyomja ki a tubusból a krémet csíkokban a műfogsorra, ne túl közel a fogsor széleihez.
3.Öblítse ki a száját a műfogsor behelyezése előtt!
4.Enyhe nyomással rögzítse helyére a műfogsort majd harapjon rá néhány másodpercre!
A rögzítőkrém száraz vagy nedves műfogsorra is felvihető. Ez a rögzítés hatékonyságát nem befolyásolja. Nedves müfogsoron történő használat esetén - a beszáradás elkerülése érdekében - vigyázzon arra, hogy a tubusnyílásba ne kerüljön nedvesség.

Hasznos tanácsok:
-Tartsa szárazon a kupakot és a tubusnyílást, hogy elkerülje az eltömődést!
-Tartsa a tubust szobahőmérsékleten, hogy könnyebb legyen kinyomni belőle a krémet!
-A müfogsoron vagy a fogínyen lévő rögzítőkrém maradékát puha, száraz ruha anyaggal könnyen eltávolíthatja.
-A Corega rögzítőkrémeket ne használja rosszul illeszkedő műfogsor illeszkedésének javításához. További tanácsért forduljon fogorvosához.

Rendszeresen keresse fel fogorvosát! Egyes esetekben a termék összetevői iránt túlérzékenység léphet fel. Ha a használat során kellemetlenséget tapasztal, hagyja abba a termék használatát! A gyártás (MFG) és lejárat (EXP) dátuma a csomagolás oldalán található. Hogy műfogosora mindig tiszta és friss legyen, javasoljuk, hogy használjon rendszeresen Corega Tabs Bio műfogsor tisztító tablettát.

Összetevők: poly(methylvinylether/maleic acid) sodium-magnesium-zinc mixed partial salt, petrolatum, cellulose gum, paraffinum liquidum, silica poly(methylvinylether/maleic acid), menthol, menthyl lactate, aroma, CL 45430.

 Gyártja: Stafford-Miller Ireland Limited, Dungarvan, Co. Waterford, Ireland 

Forgalmazza: GlaxoSmithKline Kft., 1124 Budapest, Csörsz utca 43.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás