Termékeink

GOLD-T INTRAUTERIN FOGAMZÁSGÁTLÓ SPIRÁL NORMAL 1X

INTRAUTERIN SPIRÁL GOLD T77.jpg
Cikkszám: CV61115
17 835 Ft
14 043 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 17 835 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Kérjük rendelés előtt feltétlenül egyeztessen orvosával a méretet illetően, mert a kiszállított spirálok cseréjére nincs lehetőség!

 

Y” alakú 99,9% tisztaságú réz spirál, 0,1 mm-es arany maggal, mely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberi testtel. 

Ez a spirál javítja a fogamzásgátlás hatásosságát és kiküszöböli az ezüsttel szembeni esetleges allergiás reakciókat.

Három elérhető méretben (Normál, Mini és Maxi), amelyek minden uterus-méretnek megfelelnek, és ezzel még kényelmesebbek a betegek számára.

A méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) könnyű és egyedi felhelyezhetőséget biztosító rendszer, amely nagyfokú pontosságot tesz lehetővé.

A felhelyezési utasításokat pontosan követve a méhfal funkciójának kockázata teljesen kizárt.

Javasolt kihordási idő: 5 év.

Az Actavis hosszú távon elkötelezett a nőgyógyászat területén, nőgyógyászati portfóliója új termékkel bővült. Az intrauterine (méhen belüli) fogamzásgátló eszközök között az Actavis partnere az Eurogine.

Az EUROGINE spanyolországi  kutató, fejlesztő és gyártó cég 1991-es alapítása óta elkötelezett  a nőgyógyászati termékek, ezen belül is a méhen belüli fogamzásgátló eszközök (IUD) folyamatos fejlesztésében.

Az Eurogine a katalóniai Politechnikai Egyetemmel (Politechnique University of Catalonia – UPC), valamint a Technológiai és Ipari Fejlesztési Centrummal (Center for Technological and Industrial Development – CDTI) közösen fejlesztett ki egy olyan 99,9%-is tisztaságú rézzel bevont aranymagú spirált, amely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberei testtel.

A termékek minősége és a gyártási folyamat megfelel az ISO 13485 minőségirányítási szabványnak. Az Eurogine 1999 óta CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az Eurogine méhen belüli fogamzásgátló eszközeinek választéka igen széles, számtalan modell- és méretvariációval, beleértve a réz, valamint az arany- és ezüstmaggal rendelkező spirálokat, illetve felhelyező rendszereket.

Figyelmeztetések:

Csak orvos bonthatja ki, és minden esetben az orvossal kell felhelyeztetni.

Ne hajlítsa, ne nyomja össze. Gyermekektől tartsa távol.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás