Termékeink

BIODERMA WHITE OBJECTIV H2O 20 200ML

B WHITEOB H2O.jpg
Cikkszám: CV6180
4 725 Ft
3 720 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 24 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

WHITE OBJECTIVE H2O micellás arclemosó pigmentfoltok ellen 200ml

Bioderma White Objective H2O

Arc- és sminklemosó micella oldat az érzékeny pigmentfoltos bőr kíméletes mindennapi tisztítására.

Javasolt:

Érzékeny vagy normál pigmentfoltos arcbőr különlegesen kíméletes tisztítására. Vízálló smink eltávolítására is ajánlott.

 

Tulajdonságai:

· A micellák magukba zárják a szennyeződéseket, így tökéletesen tisztít, miközben megóvja a bőr hidrolipid egyensúlyát.

· W.O. ® szabadalom tartalma gátolja a nem kívánatos pigmentfoltok képződését

· Hipoallergén, illat-és színezőanyag mentes, kitűnően tolerált.

· Tonizálóként is használható

A BIODERMA White Objective termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.

Használata:

White Objective H2O-val átitatott vattakorong segítségével tisztítsa meg arcát, használat után nem igényel lemosást.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás