Termékeink

BIODERMA WHITE OBJECTIV H2O 20 200ML

B WHITEOB H2O.jpg
Cikkszám: CV6180
4 165 Ft
3 280 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 21 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

WHITE OBJECTIVE H2O micellás arclemosó pigmentfoltok ellen 200ml

Bioderma White Objective H2O

Arc- és sminklemosó micella oldat az érzékeny pigmentfoltos bőr kíméletes mindennapi tisztítására.

Javasolt:

Érzékeny vagy normál pigmentfoltos arcbőr különlegesen kíméletes tisztítására. Vízálló smink eltávolítására is ajánlott.

 

Tulajdonságai:

· A micellák magukba zárják a szennyeződéseket, így tökéletesen tisztít, miközben megóvja a bőr hidrolipid egyensúlyát.

· W.O. ® szabadalom tartalma gátolja a nem kívánatos pigmentfoltok képződését

· Hipoallergén, illat-és színezőanyag mentes, kitűnően tolerált.

· Tonizálóként is használható

A BIODERMA White Objective termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.

Használata:

White Objective H2O-val átitatott vattakorong segítségével tisztítsa meg arcát, használat után nem igényel lemosást.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás