Termékeink

BIODERMA WHITE OBJECTIV ECSET 5ML

B WHITEOB ECSET.jpg
Cikkszám: CV6181
3 020 Ft
2 378 Ft + ÁFA
Egység: 5 dbBruttó egységár: 604 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

WHITE OBJECTIVE Applikátor Ecset pigmentfoltokra 5ml

Bioderma White Objective Applikátor Ecset

Barna foltok helyi kezelésére

Halványító applikátor ecset UV szűrővel (SPF 19 – UVA 14)

Ajánlott: Barna foltok (májfolt, szeplők…) halványítására, eltűntetésére.

Tulajdonságai:

· W.O.® hatóanyag kombináció, mely a barna foltok kialakulását okozó fő mechanizmusokra hat.

· Glikolsav tartalma kíméletes mikrohámlasztó hatásával elősegíti a pigmentek gyors eltávolítását.

· Kellemes állagú, könnyű textúra, gyorsan láthatatlanná válik.

· Hipoallergén összetevői kiváló toleranciát biztosítanak.

· Naponta háromszor is használható.

Használata: Vigye fel az előzetesen gyengéden megtisztított és száraz bőrre. (szappant ne használjon, mert közömbösíti a glikolsavat; ajánlott a White Objective H2O Arc és sminklemosó micella oldat használata) Alkalmazható az érintett foltokon (arc, nyak, kézfej…). Használja legalább hat hétig vagy a kívánt eredmény eléréséig.

A kezelés eredményessége fokozható a White Objective termékcsalád egyidejű használatával, melynek további tagjai: W.O. Aktív Krém, Fluide, (Nappali védőkrém UV szűrővel) és W.O., Szérum (Intenzív Éjszakai kezelés mikrohámlasztó hatással)

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás