Termékeink

FERULANT KAPSZ. 60X 60X

ferulant.jpg
Cikkszám: CV6218
10 045 Ft
7 909 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 167 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Ferulant kapszula

FérfiA kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény.
A Ferulant kapszula férfiaknak készítmény, egy 71 betegen elvégzett, placebo kontrollos, tájékozódó jellegű vizsgálatban jelentős mértékben megnövelte a spermiumok számát és mozgékonyságát .

A Ferulant ajánlott szedési módja, naponta 3 x 1 kapszula, 3 hónapig, majd egy hónap szünetet tartva a kúra megismételhető.

Mire kell ügyelni a kapszula alkalmazásának megkezdése előtt, ill. alkalmazása alatt?
Javasolt az életmód és táplálkozás megváltoztatása, amely jelentős befolyással bír a megtermékenyítő képességre (kávé, cigaretta, drogok, alkohol mellőzése)

A készítmény Angelica sinensis komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a napon való hosszú ideig tartózkodást és a szolárium használatát.

A Ferulant férfiak számára ajánlott, 18 éven alul nem alkalmazható. Amennyiben Ön gyógyszeres kezelés alatt áll, tájékoztassa kezelőorvosát. A Ferulant a gépjárművezetést, az ajánlott adagolásban nem befolyásolja.

A Ferulant Kapszula Összetétele

175 mg= L-karnitin 100 mg= Zöld tealevél kivonat 75 iu= E-vitamin 60 mg= C-vitamin 50 mg= Angyalgyökér 7,5 mg= Cink 0,035 mg= Szelén 1 mg= B6 Vitamin 0,2 mg= Folsav 0,003 mg= B12 Vitamin

Részletesen:

 • 175,0 mg L-karnitin = 300,0 mg L-Carnitinum fumaras formájában
 • 100,0 mg zöld tealevél kivonat = Camelliae sinensis fol. extr. sicc. (5:1)
 • 75 IU E-Vitamin = 61,6 mg D-a-tocopherylis succinas formájában
 • 60,0 mg C-Vitamin = Acidum ascorbicum
 • 50,0 mg angyalgyökér kivonat = Angelicae sin.radicis extr.sicc.(10:1) megfelel 0,05-0,09 mg ferula savnak
 • 7,50 mg cink = 52,4 mg Zinci gluconas formájában
 • 0,035 mg szelén = 0,084 mg Natrii selenas formájában
 • 1,0 mg Vitamin B6 = 1,22 mg Piridoxini hydrochloridum formájában
 • 0,20 mg folsav = Acidum folicum
 • 0,003 mg B12 Vitamin = Cyanocobolaminum / kapszula.

Kapszula segédanyagai (kapszula töltet): rizspor, magnézium-sztearát, szilíciumdioxid.
Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

A Ferulant hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad fogyasztani, illetve amennyiben vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót is használ. Ne szedje A Ferulant kapszulát együtt aclomifennel, így például a Clostylbegyt tablettával, és más hormont tartalmazó szerekkel.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás