Termékeink

ALL IN ONE LIGHT KONTAKTLENCSE ÁPOLÓSZER 360ML

all in one night kontaktlencse.jpg
Cikkszám: CV6310
3 770 Ft
2 969 Ft + ÁFA
Egység: 360 mlBruttó egységár: 10 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

 

All In One Light 360 ml ápolószer

Az All In One Light ápolószer a CooperVisiontől egy kíméletes formula, mely minden lágy kontaktlencsékhez alkalmazható, beleértve a hidrogél és a szilikon-hidrogél lencséket. Ez a forradalmi megoldás hatékonyan megtisztítja, fertőtleníti, öblíti és hidratálja a lencséket akkor is, amikor nincsenek használatban.

Fejlett formula

Az All In One többcélú ápolószer rendkívüli gondot fordít az érzékeny szemű viselőkre. A formulát és összetevőit tesztelték és bizonyították, hogy elegendően gyengék azok számára, akik hajlamosak az irritációra és a szezonális és környezeti allergiák minden típusára. Ez a kiváló minőségű ápolószer megakadályozza a kontaktlencse kiszáradását és biztosítja az egész napos kényelmet.

Elérhető kiszerelések

Ez a 360 ml-es All In One ápolószer antibakteriális kontaktlencse tokot tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ajánlatos a lencse tokjának cseréje egyidejűleg az új üveg folyadék felnyitásával.

A CooperVision All In One Light ápolószer elérhető praktikus 100ml-es utazó kiszerelésben is.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás