Termékeink

FITOFARM OMEGA-3 60X

fitofarm omega3.jpg
Cikkszám: CV6468
1 455 Ft
1 146 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 24 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A halak gazdag forrásai az omega-3 zsírsavaknak, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészségének fenntartásához. Felnőttek esteében a napi 2-4 g mennyiségű EPA és DHA fogyasztás (omega-3 zsírsavak) elősegíti a vér normál triglicerid szintjének megtartását, ill. a vérnyomás csökkentését.

Figyelmeztetés: az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott változatos vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A napi ajánlott mennyiség: napi 1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.

összetevők: halolaj, zselatin, nedvesítőszer, glicerin

Összes omega-3 zsírsav minimum 300 mg/caps, EPA 180 mg, DHA 120 mg

telített zsírsavak 245 mg, telítetlen zsírsavak 645 mg, ebből egyszeresen telítetlen 280 mg, többszörösen telítetlen 365 mg

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás