Termékeink

VERIFINE PEN TŰ 31G 5MM 1X

verifine pen tűk.jpg
Cikkszám: CV64965
30 Ft
24 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 30 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Egyszer használatos, steril inzulintollhoz használatos pentű, ami az inzulin subcutan beadására szolgál a diabetes mellitusban szenvedő betegek részére.

A pentű többféle Gauge méretben (átmérővel) létezik: 30G, 31G, 32G, 33G és hosszúsága lehet: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm.

Használható minden Magyarországon elérhető inzulinadagoló tollal!

A pentű egy külső csomagolásból, tűvédőből, acél tűből, hézagkitöltőből és menetes fejből áll, ami dializáló papírral lett lezárva.

A tű külső csomagolásának a feladata, hogy a tű és a tűvédő steril maradjon. A Dializáló papír eltávolításával lehet a tű menetes fejéhez hozzáférni. A tű külső csomagolása külső fizikai védelmet nyújt a tű számára.

Az inzulintollakhoz használatos tű egyszer használatos, steril orvostechnikai eszköz és az inzulintollakkal való használatra tervezték. A terméket a beteg és az egészségügyi személyzet számára használatos. A tű feje csavarmenettel ellátott, ami az adagolóeszközhöz való csatlakozást segíti elő. A csatlakozás során a csavarmenet közepén található tűvégződés behatol a gumival lezár inzulinampullába.

A pentű ethylene-oxiddal sterilezett. A pentű nem mérgező és nem éghető.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás