Termékeink

OCTENICARE REGENERÁLÓ KRÉM 50ML

octenicare.jpg
Cikkszám: CV6532
4 370 Ft
3 441 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 87 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Octenicare bőrregeneráló krém

Regeneráló krém mely ápolja az irritált és kirepedezett bőrt!

 Octenicare bőrregeneráló krém tulajdonságai: 

 • Táplálja a hámosodó sebeket. 
 • Kiváló bőrkompatibilitással rendelkezik.
 • Kompatibilis az octenisan termékekkel.
 • Színező- és illatanyag mentes regeneráló kenőcs
 • A panthenol elősegíti a bőr regenerációját, simaságot és rugalmasságot biztosít 
 • A bizabololnak köszönhetően gyulladásgátló hatása van
 • Dermatológiailag tesztelt 
 • Optimálisan alkalmas a sebgyógyulási folyamat kísérő kezelésére
 • Véd a nedvességtől és gátolja az olyan szagképző kórokozókat, mint amelyek pl. inkontinencia esetén jelen lehetnek

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás