Termékeink

CALCIVID FILMTABLETTA 30X

calcivid.jpg
Cikkszám: CV6584
1 465 Ft
1 395 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 49 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A csontritkulás világszerte több százmillió embert, hazánkban is a lakosság 7-10%-át érinti. A csontritkulás (vagy latin néven oszteoporózis) az utóbbi évtizedekben kiemelkedő és egyre növekvő népegészségügyi problémává vált. A csontritkulás folyamata nem visszafordítható. Az idejében elkezdett kalcium és D-vitamin pótlás csökkenti a csontritkulás kialakulásának kockázatát. A már kialakult csontritkulás folyamata lassítható vényes készítmények, kalcium és D-vitamin együttes alkalmazásával.

CalciviD filmtabletta

Miért ajánljuk ezt a készítményt?
Magas mennyiségben tartalmaz kalciumot - a csontozat fő alkotóelemének pótlására -, a D3-vitamin pedig a kalcium felszívódását és csontba való beépülését segíti elő.

Mikor ajánlott a készítmény szedése?

 • Csontképzéshez és a normális csontanyagcseréhez nélkülözhetetlen kalcium és D3-vitamin biztosítása
 • A maximális csonttömeg kifejlődésének elősegítésére
 • A csontállomány csökkenésének és a csontképzés zavarának megelőzésére, valamint kiegészítő kezelésére
 • Alkalmazása különösen fontos:
  • serdülő- és fiatal felnőttkorban
  • terhesség és szoptatás idején
  • a változókor (menopauza) alatt és azt követően időseknek, tartósan napfénytől elzártan élőknek
  • vegetáriánusoknak és kevés tejterméket fogyasztóknak

Kiszerelések
30 db és 60 db filmtabletta

Adagolás

 • Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta
 • Indokolt esetben ez az adag a kezelőorvos javaslata alapján napi 2 filmtablettára emelhető
 • A filmtablettát, célszerű étkezést követően egy-másfél órán belül, egy pohárnyi vízzel, gyümölcslével egészben bevenni.

Regisztrációs kategória:
Orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszerkészítmény

JÓ TUDNI – Hasznos információk a készítmény alkalmazhatósága kapcsán

Gluténmentes
lisztérzékenyek is fogyaszthatják
Igen 
Laktózmentes
tejcukorérzékenyek is fogyaszthatják
Igen 
Cukorbetegek
is fogyaszthatják
Igen 
Várandós kismamáknak
szoptatós anyák fogyaszthatják
IgenMegjegyzés: fokozott figyelmet kell fordítani más vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalmú készítmények együttszedésekor, hogy ne lépje túl a biztonságos mennyiséget
Magas vérnyomásban szenvedők fogyaszthatják Igen 

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás