Termékeink

MEPORE FILM 10 X 12 CM

MEPORE.jpg
Cikkszám: CV6776
189 Ft
149 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 189 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Mepore® Film

Átlátszó, légáteresztő ragasztóanyaggal bevont poliuretán filmkötszer
A Mepore Film egy átlátszó, öntapadó filmkötszer, amely másodlagos rögzítő kötszerként és elsődleges kötszerként ideális megoldást nyújt a különféle megtisztított sebekhez. A Mepore Film az egyszerű használat jegyében lett kialakítva.


A Mepore Film hajlékony, áttetsző fedőrétegként védi a sebet, a bőrfelszín egyenetlenségeihez és a test vonalához jól illeszkedik. A bevonat megakadályozza a folyadék behatolását, illetve meggátolja, hogy a vírusok és baktériumok okozta szennyeződések a sebbe kerüljenek.


A Mepore Film nedves sebkörnyezetet biztosít. A nagy páraáteresztő képességének köszönhetően a Mepore Film a túlzott nedvességet kiereszti a sebből és a környező bőrfelületről.


30 éve az Önök szolgálatában
1979 óta több mint 1,5 milliárd eredeti Mepore kötszert értékesítettünk. Valószínűleg azért, mert a Mepore volt az első öntapadó kötszer a világon*. Vagy talán a folyamatos korszerűsítésnek köszönhetően, amelynek során igyekeztünk lépést tartani a betegek és az egészségügyi szakemberek igényeivel, illetve megalkottuk a szabvány előírásokat a hagyományos kötszerek számára. Véleményünk szerint azonban mindennek egyetlen egyszerű és nem meglepő oka van: a megbízható hatékonyság, a kezdetektől napjainkig.


Mepore – Mindig az Önök szolgálatában

 

Előnyök

  • Védőfólia és papírkeret a kötszer egyszerű alkalmazásához
  • Áttetsző, légáteresztő, elasztikus poliuretán filmbevonat a beteg kényelme és az optimális sebgyógyulás érdekében
  • Vírus- és baktériumálló filmbevonat, amely a folyadékokkal szemben is ellenálló
  • Bőrbarát, poliakril ragasztóanyag a kíméletes és stabil rögzítéshez

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás