Termékeink

DERMATIX SZILIKON TAPASZ 4X13CM 1X

dermatix tapasz11.jpg
Cikkszám: CV68282
7 160 Ft
5 638 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 7 160 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Hogyan kell használni a Dermatix® szilikon tapaszt?

 • a Dermatix® szilikon tapasz alkalmazása nagyon egyszerű, naponta egyszer kell használni
 • tisztítsa meg a kezelendő területet enyhén szappanos vízzel, majd a nedvességet finoman itassa fel
 • vegye ki a tapaszt a csomagolásból és amennyiben szükséges, olló segítségével vágja a tapaszt megfelelő méretűre
 • húzza le az átlátszó védőréteget és tegye el későbbre
 • helyezze a tapaszt ragadós felületével lefelé, közvetlenül a heges bőrfelületre
 • tartsa a tapaszt a heges bőrfelületen naponta legalább 12 órán keresztül, de legfeljebb 23 órán át
 • naponta legalább egyszer mossa meg a hegesedő felületet és a tapasz mindkét oldalát gyengéden szappannal és vízzel, majd szárítsa meg
 • használaton kívül tartsa a tapaszt az átlátszó védőfólián
 • a kezelés javasolt minimális ideje három hónap, de a hosszabb használat további javulást eredményezhet

Milyen típusú hegek kezelésére alkalmas a Dermatix® Ultra szilikon gél és a Dermatix® szilikon tapasz?

A Dermatix® Ultra szilikon gél és a Dermatix® szilikon tapasz láthatóan javítja a friss és idősebb hegeket az arcon és a testen, beleértve a hipertrófiás és keloid hegeket is.

Használhatom a Dermatix® Ultra szilikon gélt vagy a Dermatix® szilikon tapaszt kóros hegek keletkezésének megakadályozására?

Amennyiben a bőrfelület sérült, nem kerülheti el hegek kialakulását, de kevésbé láthatóvá tudja tenni azokat. Azonnal a seb begyógyulása után el kell kezdeni a Dermatix® Ultra szilikon gél vagy a Dermatix® szilikon tapasz alkalmazását.

Képes a Dermatix® Ultra szilikon gél vagy a Dermatix® szilikon tapasz teljesen eltávolítani a heget?

A heget nem lehet "láthatatlanná tenni". A Dermatix® Ultra szilikon gél vagy a Dermatix® szilikon tapasz ellenben jelentősen javíthatja az új és idősebb heg kinézetét.

Nem árt a Dermatix® Ultra szilikon gél vagy a Dermatix® szilikon tapasz a bőrnek?

A szilikonos gél és tapasz kíméletes a bőrrel szemben. Alkalmazható érzékeny bőrre is. A szilikon alapú készítményeket a bőrgyógyászatban már évtizedek óta használják.
A Dermatix® Ultra szilikon gél és a Dermatix® szilikon tapasz alkalmas gyermekek kezelésére is.

Létezik valamilyen figyelmeztetés?

A Dermatix® Ultra szilikon gél és a Dermatix® szilikon tapasz csak külsőleg használható. Nem szabad alkalmazni nyílt, vagy friss sebekre, nyálkahártyára, a szem környékén, valamint más, a bőr kezelésére szolgáló készítményekkel együtt.
Kerülje a szoros ruházatot, mert az ingerelheti vagy felsértheti a seb szövetét. Óvatosan mozogjon, tornázzon, mert a sérült bőrfelület rendkívül érzékeny lehet.

Hogyan törődjek ezen kívül a bőrömmel?

A hegeket, különösen a frisseket nem szabad extrém hőhatásoknak kitenni (erős napsugárzás, szauna, kemény fagy). Kerülje a szoros ruházatot, amennyiben az ingerli vagy felsérti a seb szövetét. Vigyázzon tornázás vagy erősítés közben, mert a már egyszer megsérült bőrfelület rendkívül érzékeny.

Figyelmeztetés:
A Dermatix® Ultra szilikon gélt és a Dermatix® szilikon tapaszt nem szabad nyílt vagy friss sebekre tenni, nem érintkezhet a nyálkahártyával és nem kerülhet túl közel a szemhez. A Dermatix® Ultra szilikon gélt és a Dermatix® szilikon tapaszt nem szabad antibiotikumot tartalmazó, vagy egyéb bőrgyógyászati termékre ráhelyezni.
Dermatix® Ultra szilikon gél, ha nem tökéletesen száraz, elszínezheti a ruházatot.
Gyermekek elől elzárva tartandó. Csak külső használatra.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás