Termékeink

CALCISTRONG D3 TABLETTA 60X

calcistrong.jpg
Cikkszám: CV7189
1 590 Ft
1 252 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 27 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A kalcium a csontok és fogak építő anyaga, emellett számos életfolyamatban tölt be kulcsszerepet. A D3 vitamin a kalciumnak csontokba beépülését segíti.

Mindazon életkorban, élethelyzetekben ajánlott, amikor nagyobb mennyiségű (naponta 1000-1200mg) kálciumra van a szervezetnek szüksége. Ilyen például: iskoláskor, kismamák, szoptató anyukák, sportolók, illetve az 50 év feletti korosztály. 

Allergiás időszakban sokszor hasznos a kálcium szedése a gyógyszerek kiegészítéseként.

CalciStrong + D3

Kiszerelés: 60 db tbl.
Ajánlott napi adag: 2x1 tabletta, ami fedezi az RDA* 100%-át 

Tartalom: 800mg Kálcium és 5mikrogram D3 vitamin (kálcium-karbonát és 5/ug kolekalciferol  formában) Laktóz-, cukor-, gluténmentes készítmény.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószert.

Étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást. A javasolt napi adagot nem szabad túllépni. *RDA (Reccommended Dietary Allowance) = javasolt napi bevitel az Amerikai Táplálkozástani Intézet szerint


Siirry 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás