Termékeink

BIODERMA HYDRABIO GOMMANT 75ML

b hydrabio gommant arcradír.jpg
Cikkszám: CV7282
3 935 Ft
3 098 Ft + ÁFA
Egység: 75 dbBruttó egységár: 52 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Bioderma Hydrabio Gommant

Mélytisztító krém vízhiányos, érzékeny bőr mélytisztítására

Javasolt: Vízhiányos érzékeny bőr mélytisztítására. Használható önmagában vagy Hydrabio Maszk hsználata előtt a hatás fokozása érdekében.

Eredmény: A Hydrabio termékcsalád használatával a bőrhibák kisimulnak, a bőrfelszín egyenletesebbé, láthatóan ragyogóbbá, tisztábbá, fiatalosabbá válik.

Tulajdonságai:

· Különleges mikrohámlasztó hatású készítmény: Lekerekített mikrorészecskéi kíméletes mechanikus radírozást biztosítanak. Gyorsítja a bőr megújulását, mélyen kitisztítja és összehúzza a pórusokat és eltávolítja a feleslegesen termelődött faggyút.

· BIODERMA innováció: Bioderma innováció: szabadalmaztatott Aquagenium® komplex tartalma előrelépés a vízhiányosbőr kezelésében. Fokozza a vízhiányos bőr természetes folyadék utánpótlását és vízmegtartó képességét, erősíti a bőr védőfunkcióját és természetes ellenálló képességét. Használatával a bőr üdébbé, fiatalosabbá válik.

· Gondosan válogatott összetevői révén kitűnően tolerált készítmény.

· Hipoallergén, színezőanyag mentes.

· Nem miteszerképző.

A BIODERMA Hydrabio termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki.

Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.

Használata:

Hetente 1-2 alkalommal, a megtisztítatlan bőrfelületeten 1-2 percig finom körkörös mozdulatokkal gyengéden maszírozni, majd leöblíteni. Használata javasolt a Hydrabio Maszk használata előtt a hatás fokozásának érdekében.

A bőr mindennapos tisztításához ajánlott a Hydrabio H2O arctisztító és sminklemosó használata.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás