Termékeink

CULEVIT TABLETTA 180X

culevit tbl.jpg
Cikkszám: CV7362
7 195 Ft
6 852 Ft + ÁFA
Egység: 180 dbBruttó egységár: 40 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

CULEVIT® tabletta,

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLA TERHÉRE MEGVÁSÁROLHATÓ!

MI A CULEVIT TABLETTA?

A Culevit tabletta speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére.

A tabletta aktív összetevői - bizonyos aminosavak és vitaminok, valamint almasav és egy nukleobázis - a táplálkozással is bekerülnek szervezetünkbe.
 
A Culevit tabletta ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét biztosítja.

A Culevit tabletta cukor- és gluténmentes, így cukorbetegek, laktóz- és lisztérzékenyek is szedhetik.

A Culevit tablettát minden nap kell szedni, szünetet beiktatni nem célszerű.
 MELYEK A CULEVIT TABLETTA AKTÍV ÖSSZETEVŐI?

1 tabletta 78,39 mg L-arginint, 35 mg C-vitamint (aszkorbinsav), 33,04 mg L-fenilalanint, 31,03 mg L-hisztidint, 29,84 mg L-metionint, 23,47 mg L-almasavat, 15,32 mg L-triptofánt, 2,26 mg adenint, 1,27 mg L-tirozint, 1 mg B6-vitamint (piridoxin HCl), 0,8 mg B2-vitamint (riboflavin) és 0,03 mg biotint tartalmaz.

MIT TARTALMAZ MÉG A KÉSZÍTMÉNY?

Tablettázási segédanyagként mikrokristályos cellulózt, kukoricakeményítőt, poli-vinilpirrolidont (povidont), magnézium-sztearátot és kolloidális szilicium-dioxidot tartalmaz

MIKOR AJÁNLOTT A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSA?

A Culevit tabletta szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére, továbbá műtétek, súlyos sérülések, betegségek utáni lábadozás állapotában a szervezet regenerálódásának elősegítésére.

MIKOR NEM SZABAD A KÉSZÍTMÉNYT SZEDNI?

Amennyiben Ön a ható- vagy a segédanyagok bármelyikére allergiás, akkor nem szabad szednie a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek – a fenilalanin-tartalom miatt – ellenjavallt.

Használata vesedialízisre (művesekezelésre) szorulók számára nem javasolt.

MIT KELL TUDNI A SZEDÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT?

A Culevit tabletta szedése nem helyettesíti az onkológiai kezeléseket és gyógyszereket! A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A tápszer gyermekek elől gondosan elzárandó! A készítmény szedését 6 éves kor alatt, illetve terheség és szoptatás esetén beszélje meg kezelőorvosával! A Culevit tabletta cukor- és gluténmentes, ezért cukorbetegek és lisztérzékenyek is szedhetik! A máj vagy vese súlyos működési zavara esetén konzultáljon kezelőorvosával! A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként! A B2-vitamin a vizeletet sárgára festi.

SZEDHETIK-E GYERMEKEK IS A KÉSZÍTMÉNYT?

Igen, szedhetik, az adagolás testsúlyfüggő. A készítmény szedését 6 éves kor alatt beszélje meg kezelőorvosával! A javasoltnál nagyobb adagok bevételét megelőzendő - a gyermekek biztonsága érdekében - a készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

 HOGYAN ÉS MIKOR KELL A KÉSZÍTMÉNYT BEVENNI?

Daganatos betegeknek ébredéstől lefekvésig a javasolt mennyiséget egyenletesen elosztva, óránként ajánlott szedni.

MI AZ AJÁNLOTT ADAG?

Napi 4-10x2 tabletta szedése ajánlott felnőttek részére. A tápszert a kezelések alatt és azok befejezése után folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni.

 MILYEN NEM KÍVÁNT HATÁST VÁLTHAT KI A KÉSZÍTMÉNY?

A javasolt adagolás mellett mellékhatás nem ismert.

 MENNYI IDEIG SZEDHETŐ A KÉSZÍTMÉNYT?

Amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat, a készítményt folyamatosan, nagy dózisban (20 tabletta/nap) ajánlatos szedni. Daganatmentesség elérése után fél évig továbbra is javasolt az ajánlott napi 20 tablettát, majd ez után napi 4 x 2 tablettát folyamatosan szedni.

A szedéssel kapcsolatos kérdéseivel is hívja a Culevit információt, ahol a tanácsadók egyéni mérlegelés alapján személyre szabott adagolást tudnak javasolni!
 


Minőségét megőrzi:
A csomagoláson jelzett időpontig.

Gyártja és forgalmazza:
Immunal Kft. 1074 Budapest, Dohány u. 46.

Notifikációs szám:
1108/2010


 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás