Termékeink

BRADOLINE FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ PUMPÁS 500ML

bradolin felületfertőtlenítő spray.jpg
Cikkszám: CV7461
2 090 Ft
1 646 Ft + ÁFA
Egység: 500 dbBruttó egységár: 4 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Bradolin alkoholos felületfertőtlenítő szer

Alkalmazás: felületfertőtlenítő szer

Gyártó/forgalmazó: Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.

Kisebb felületek gyors és hatékony fertőtlenítésére, tisztítására az egészségügy és élelmiszeripar részére, vendéglátői felhasználásra. stb.

előnye:

spray forma

jól nedvesíti a felületet

3 hatóanyag kombinációja

széles antimikrobiális hatás

rövid hatóidő

gyorsan szárad

baktericid, fungicid, tuberkulocid, virocid, HBV és HIV inaktiváló is

hatóanyag:

alkohol

kationaktív tenzid

glutáraldehid

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás