Termékeink

CORYZALIA SZUBLINGVÁLIS BEVONT 40X

coryzalia.jpg
Cikkszám: CV7462
1 445 Ft
1 376 Ft + ÁFA
Egység: 40 dbBruttó egységár: 36 Ft / 1 db
Átmenetileg nem elérhető!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A szénanátha és a megfázásos, vírusos eredetű nátha kezelésére kifejlesztett homeopátiás komplex gyógyszer. Összetételének köszönhetően csökkenti az orrfolyást, orrdugulást és a nátha okozta rossz közérzetet.

A homeopátia a szervezet öngyógyító folyamatait ösztönzi. A CORYZALIA homeopátiás gyógyszer, mely a nátha különböző tünetei esetén javallott, és egyaránt hatásos akut megfázás, krónikus nátha, valamint allergiás nátha esetén.

A CORYZALIA hatékonysága hasonlítható más gyógyszerekéhez, ugyanakkor a CORYZALIA-val kezelt betegek kevesebb mellékhatásról (szájszárazság, aluszékonyság) számoltak be.

 

Hatóanyagok:
A Coryzalia tabletta hatóanyagai a homeopátiás alkalmazáskor az alábbi betegségek ill. tünetek enyhítését és gyógyítását segítik:

Allium cepa: allergiás vagy vírusos eredetű nátha; gége és légcsőhurut; kezdő szamárköhögés kezelése.

Atropa belladonna: nyálkahártya tünetek csökkentése (pl. orr-garat-torokgyulladásban, gége-légcsőhurutban) és nyelési nehézséget kiváltó szájszárazság esetén.

Sabadilla officinalis: rhinitis, rohamokban jelentkező tüsszögés, bőséges orrfolyás.

Kalium bichromicum: akut és krónikus rhinitis; sinusitis frontalis és maxillaris (jellegzetes zöldessárga váladékozással).

Gelsemium sempervirens: meghűlést követő adinamikus, fokozottan jelentkező lázas tünet-együttes (vértolulásos fejfájás, összetörtség érzés).

Pulsatilla vulgaris: elsősorban az íz, szagérzés elvesztésével járó akut vagy krónikus rhinitis; spasztikus rhinitis, szénanátha; visszatérő orr-garat gyulladás és hörghurut kezelése; krónikus fülkürt hurut.

Adagolás:
Szokásos adagja: a tünetek jelentkezésekor az első napon óránként 1-1 tablettát, a második naptól 2-3 óránként 1-1 tablettát lassan elszopogatni. A javulás arányában az alkalmazás gyakorisága ritkítható. Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

Mellékhatás:
Esetleges nyálfolyás felléphet, ekkor a CORYZALIA szedését átmenetileg abba kell hagyni.

Kiszerelés:
40 tabletta.

Ha szeretne többet tudni a termékről, illetve a nátháról, kattintson az alábbi linkre:
http://natha.info.hu/

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás