Termékeink

DIASIP CAPPUCINO 24X200 ML

kávé9.jpg
Cikkszám: CV7499
18 580 Ft
17 695 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 18 580 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Teljes értékű, élelmirostot tartalmazó, speciális - gyógyászati célra szánt - iható tápszer cukorbetegek számára.

Tehéntej és szójafehérje bázisú, izomaltulózt és tapióka-keményítőt, növényi zsiradékot és halolajat, karotinoidokat, élelmi rostot, valamint mesterséges édesítőszert tartalmazó teljes értékű tápszer.

 Felhasználható cukorbetegek (diabetes mellitusban valamint hiperglikémiában szenvedő betegek) diétájában az egyenletes vércukor szint fenntartására.

Gluténmentes. Kizárólag enterális táplálásra alkalmazható fogyasztásra kész ital, parenterálisan nem adható.

Felnőttek és 3 éves kor feletti gyermekek kizárólagos vagy kiegészítő táplálására alkalmas, de 3 és 6 éves kor között alkalmazása fokozott figyelmet igényel, 3 éves kor alatt nem adható. Rostmentes diétára szoruló betegeknek, valamint galaktozémiában, vagy fruktóz-intoleranciában szenvedőknek nem adható!

Energia

420 kJ (100 kcal)/100 ml. Fehérje 19,4, szénhidrát 46,6, zsír 34 en%.

 Adagolás

Kiegészítő táplálás céljából 1-3 doboz, kizárólagos táplálás esetén 7-10 doboz javasolt. Használat előtt felrázandó!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó, a bontott tápszert hűtőszekrényben kell tárolni.

Csomagolás

Műanyag palack, szívószállal.

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás