Termékeink

BIO-MARINE PLUS 60X

BIO-MARINE PLUS KAPSZULA PHARMANORD.jpg
Cikkszám: CV7505
3 995 Ft
3 146 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 67 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Halolaj – A szív és érrendszer támogatója

  • Koncentrált halolaj készítmény 70% omega-3 zsírsav tartalommal
  • Az Omega-3 könnyen felszívódó, szabad zsírsav formában
  • B12 vitaminnal és folsavval kombinálva, mely támogatja az egészséges szív-érrendszert a homocisztein anyagcsere szabályozásával
  • Nagyon tiszta halolaj, jóval a szennyezettségi határérték alatt.
  • Puremax tanúsítvánnyal rendelkezik ( háromlépéses finomítási folyamat, ahol az olajat alaposan megtisztítják)

Bio-Marine Plus

 

Kapcsolódó kategóriák

  • Agyműködés és memória
  • Gyermek & terhesség
  • Szépség & látás
  • Szív, vérkeringés & koleszterin
  • Zsírsavak
oldal nyomtatása
Tápanyagok 2 kapszulában:  NRV*
Halolaj 1000,0 mg    
ebből:      
   telített zsírsav 30,0 mg    
   egyszeresen telítetlen zsírsav 158,8 mg    
   többszörösen telítetlen zsírsav 812,0 mg    
   ebből: Ω3 600,0 mg    
   ebből: EPA 380,0 mg    
               DHA 220,0 mg    
Folsav 200,0 μg   100%
B12 vitamin 2,0 μg   80%

*NRV: Táplálkozási referenciaérték felnőtteknek

Termékjellemzők

Adagolás:
Napi 2 kapszulát (a halfogyasztástól függően) étkezés közben bevenni.
Antioxidánsokkal együtt ajánlott alkalmazni.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, napfénytől védve.

Figyelmeztetések:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot

A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó

Összetevők:
Halolaj
Zselatin

csomósodást gátló:
Szilícium-dioxid

Nedvesítőszer:
Glicerin
Tisztított víz

Színezék:
Ammóniás karamell

Vitaminok:
Folsav
Cianokobalamin (B12)

 

Mik azok az Omega-3 zsírsavak?

Az Omega 3 zsírsavak főként olajos halakban találhatóak megAz Omega-3 zsírsavak egy csoportja a többszörösen telítetlen zsírsavaknak, melyek főként a halakban található meg, név szerint az olyan olajos halakban, mint a hering, lazac vagy makréla. A két legfontosabb Omega-3 zsírsav az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA).
Két dán orvos Bang és Dyerberg az 1970-es években kimutatta, hogy a Grönlandon élő Eszkimók a nagymennyiségű hal és tengeri emlős fogyasztásának köszönhetően általánosan jobb egészségi állapotnak örvendenek, mint a dán populáció.* Ha nem fogyaszt halat, az Omega-3 zsírsav pótlása előnyös lehet abból a szempontból, hogy biztosítsa ezeknek a jótékony vegyületeknek a megfelelő mennyiségű bevitelét. Sőt, az lenne az ideális, hogyha az étrendünkben megfelelő egyensúlyban lennének az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak (a zsírsavak csoportja, mely a növényekben található meg). Szakértők úgy vélik, hogy az ideális bevitel az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakból az 1:4 -es arány.

* Bang HO, et al. Acta Med Scand 1976;200:69-73.
Dyerberg J, et al. Lancet 1978 Jul 15;2(8081):117-9


Jótékony hatással van a szívre, agyra, és a látásra

Az EPA-nak és DHA-nak számos jótékony hatása van. Például napi 200 mg DHA bevitele hozzájárul az agy normális működéséhez, gyerekeknél és fiataloknál pedig a szemek és a látás normális fejlődéséhez. Felnőtteknél napi 250 mg DHA hozzájárul az agy és a szív normális működéséhez. A fent említett mennyiségek napi 2 (200mg) és 3 (250mg) kapszula bevételét jelentik.

Az Omega-3 zsírsavakra az összes sejtnek szüksége van, mivel biztosítják, hogy a sejtmembránok kellően rugalmasak legyenek, és megfelelő folyadéktartalommal rendelkezzenek. Mindkét funkció fontos a sejtek regenerálódásához.

A napi nagymennyiségű Omega-3 szedésének véralvadásgátló hatása van, mivel nehezebbé teszi a vér megalvadását. Ez bizonyos esetekben előnyös lehet, másokban pedig hátrányos - például műtétek kapcsán.

Szabad zsírsavak a Bio-Marine Plus-ban

A természetben az Omega-3 zsírsavak triglicerid formájában fordulnak elő, amelyeket szabad zsírsavakká kell bontani, különben az emésztőrendszerben nem lenne képes felszívódni. Ezt a folyamatot egy lipáz nevezetű emésztő enzim végzi. A Bio-Marin Plus az Omega-3 zsírsavat szabad  zsírsav formájában tartalmazza, amely már készen áll a felszívódásra. Az Omega-3 zsírsav ennek a fajtájának az az előnye, hogy azoknál az egyéneknél is könnyen felszívódik, akiknél ez a lipáz nem működik megfelelően.

A Bio-Marine Plus jó kiegészítés azoknak, akik különböző okok miatt nem esznek megfelelő mennyiségű halat, és azoknak, akiknek extra tiszta és jól felszívódó halolajra van szükségük.


Mit jelent a "Plus"?

Az Omega-3 zsírsav mellett a Bio-Marine Plus folsavat és B12 vitamint is tartalmaz. Mindkét vitamin támogatja az Omega-3 jótékony hatását az egészség és a jól működő kardiovaszkuláris rendszer fenntartásában. A folsav szintén nagyon fontos az egészséges terhességért. Azoknak a nöknek, akik gyermekvállalási korban vannak és tervezik a teherbeesést, ajánlott a napi folsav bevitele a fogamzás kezdetétől legalább 3 hónapig.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás