Termékeink

FREZYDERM INTIM LEMOSÓ 200ML

FREZYDERM INTIM LEMOSÓ.jpg
Cikkszám: CV7544
3 950 Ft
3 110 Ft + ÁFA
Egység: 125 dbBruttó egységár: 32 Ft / 1 db
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

 • Az intim testrészek, azaz a hüvely és környékének ápolása mindig elengedhetetlen része kell, hogy legyen a testi higiéniának. Különösen fontos ez várandós kismamáknál, amikor jobban oda kell figyelnünk az intim higiéniára is.
 • Az intim higiénia meghatározza a test mindenkori állapotát. Az intim testrészek fokozottan sérülékenyek és érzékenyek. Az intim flóra egyensúlya felborulhat a nem megfelelő tisztálkodó szerek, pl. lúgos pH-értékű szappanok és tusfürdők használatától, bizonyos antibiotikumok szedésétől, szintetikus fehérnemű vagy túl szoros nadrág viselésétől, mert alattuk a bőr nem lélegzik, illetve a hormonális változásoktól, elsősorban terhesség alatt
 • Ha felborul az egyensúly a hüvelyi folyás természetes jelenség lehet, főként a terhesség ideje alatt.
 • A női nemiszerv környékén gyakran olyan kellemetlen tünetek jelentkeznek, mint a hüvelyfertőzés, viszketés, hüvelyi folyás, esetlegesen kellemetlen szaggal párosulva, vagy éppen hüvelyszárazság.
 • A FREZYDERM Intim Aid átlátszó, gyógynövényekkel enyhén illatosított, különleges tisztító gél, többszörös hatással a gombás fertőzés, viszketés, hüvelyi folyás, kezdődő gyulladás kezelésére.
 • Meggátolja a baktériumok és gombák fejlődését, valamint megőrzi az intim terület savas ph értékét.
 • A Capryloyl Glycin megakadályozza a Gram+ (Streptococcus és Staphilococcus) baktériumok és a Gram - (Pseudomonas Aeruginosa és Escherichia Colibaktériumok, gombák (Candida Albicans és Aspergilus Niger) és élesztőgombák fejlődését.
 • Az Alfa Glucan Oligosaccharid védi az intim terület természetes flóráját.
 • Ethylhexylglicerin tartalma megvéd a bakteriális eredetű rossz szagok keletkezésétől
 • Zab aminosav származékai gyengéden tisztítják a terhesség alatt a női nemi szervet anélkül, hogy azok természetes egyensúlyát felborítanák
 • A FREZYDERM Intim Aid már 4 órán belül helyreállítja a várandós kismamák intim területének pH értékét, azaz érezhető fizikai változás lép fel!
 • A FREZYDERM Intim Aid nagyon gazdaságos, hiszen egy flakon gél akár 600 kezelésre elegendő mennyiséget tartalmaz!

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás