Termékeink

NATURLAND VAS+C SZIRUP 150ML

nl vas plus c 150ml.jpg
Cikkszám: CV7575
2 525 Ft
1 988 Ft + ÁFA
Egység: 150 mlBruttó egységár: 17 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Szerves vassal a fáradtság csökkentésére 4 éves kortól.

Narancs ízű, szerves vasat és C-vitamint tartalmazó folyákony étrend-kiegészítő készítmény.A készítmény a vasat szerves vas-biszglicinát formában tartalmazza, melynek felszívódását segíti a c-vitamin. A vas és a c-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Továbbá a vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásáshoz és a normál vörösvérsejt-hemoglobin-képződéshez. 

Adagolás:

Lehetőség szerint étkezés előtt 1 órával vegye be a korosztályának megfelelő adagot, hogy más ételek a vas felszívódását ne befolyásolják.

Felnőtteknek és 10éven felüli gyermekeknek: 15ml

7-10 éves gyermekeknek: 10ml

4-6 éves gyermekeknek: 5ml

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás