Termékeink

BÉRES ACTIVAL SZTERIN 60X

actival szterin.jpg
Cikkszám: CV7744
3 910 Ft
3 079 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 65 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

ACTIVAL SZTERIN FILMTABLETTA - A MEGFELELŐ KOLESZTERINSZINTÉRT

Az Actival Szterin filmtabletta növényi szterineket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Miért ajánljuk ezt a készítményt?

  • Komplex multivitamin növényi szterinekkel a megfelelő koleszterinszintért.
  • Klinikailag bizonyított, hogy a növényi szterinek csökkentik a vér koleszterinszintjét*.
    A magas koleszterinszint a szívkoszorúér-betegség kialakulásában kockázati tényező.
  • A készítmény további hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem szükségletének biztosításához.

Mikor ajánlott a készítmény szedése?

  • Ha a koleszterinszint a kívánatos határérték felett van (meghaladja az 5 mmol/l értéket).
  • Fokozott szükséglet vagy csökkent bevitel okozta általános vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemhiányos állapotok megelőzésére.

Kiszerelések:
60 db filmtabletta

Adagolás:
Naponta 2-3 filmtabletta.

Regisztrációs kategória:
Étrend-kiegészítő készítmény.

JÓ TUDNI – HASZNOS INFORMÁCIÓK A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZHATÓSÁGA KAPCSÁN

Gluténmentes
lisztérzékenyek is fogyaszthatják
Igen 
Laktózmentes
tejcukorérzékenyek is fogyaszthatják
Igen 
Cukorbetegek
is fogyaszthatják
IgenMegjegyzés: Egy tabletta 0,5g/100g szacharózt és glükózt tartalmaz.
Vegetáriánusok fogyaszthatják
Megjegyzés: A tabletta szarvasmarha zselatint tartalmaz.
Várandós kismamáknak
szoptatós anyák fogyaszthatják
Nem 
Magas vérnyomásban szenvedők fogyaszthatják
Igen 

Fontos tudni:
A termék kizárólag olyan személyek számára ajánlott, akik csökkenteni kívánják vérük koleszterinszintjét. amennyiben koleszterinszint-csökkentő orvosi kezelés alatt áll, a készítményt csak orvosi felügyelet mellett javasolt fogyasztani. Kerülni kell a növényi szterinek 3g/nap mennyiséget meghaladó fogyasztását. Az Actival Szterin filmtabletta étrend-kiegészítő készítményt a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként kell alkalmazni, beleértve a gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztását a karotinszint fenntartása érdekében. Várandós és szoptatós nők, valamint 5 év alatti gyermekek számára a készítmény szedése nem ajánlott. A kedvező hatás eléréséhez napi 1,5-2,4 g növényi szterin bevitele szükséges.


*A magas koleszterinszint a szívkoszorúér-betegség kialakulásában kockázati tényező. A szívkoszorúér-betegségnek több kockázati tényezője van. A kockázati tényezők egyikének - magas koleszterinszint - megváltoztatása nem feltétlenül játszik szerepet a betegség kockázatának csökkentésében, ha más okok vezetnek annak kialakulásához.

 

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás