Termékeink

BIO-MARINE PLUS KAPSZ.30X 30X

bio marine.jpg
Cikkszám: CV8059
2 280 Ft
1 795 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 76 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

- „egészséget az óceánból"

Hosszú évekig a tudósok számára rejtély volt, hogy az eszkimók miért egészségesebbek, mint más népek, csupán azáltal, hogy vérük nagyon kevés trigliceridet (vérzsírt) tartalmaz. Mostanra megtalálták a választ: ez valószínűleg azzal függ össze, hogy sok halat fogyasztanak. A „zsíros halak", mint a hering, a lazac, és a makréla gazdagok jótékony, többszörösen telítetlen zsírsavakban, amelyeket Omega3-zsírsavaknak neveznek. Igazán kedvező hatása az Omega3-zsírsavakban gazdag táplálkozásnak, hogy csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Ha Ön valamilyen okból nem tud rendszeresen halat fogyasztani, halolajpótlással tudja ezt a jótékony hatást szervezetében elérni. A legjobb olyan készítményt választani, amely sok Omega3-zsírsavat tartalmaz.

Keresse a mélyvörös színt

A piacon lévő halolajkészítmények minősége nagyon különbözik egymástól. Önnek nagyon igényesnek kell lennie, amikor a kívánt terméket kiválasztja. A kereskedelemben kapható halolaj-készítmények első generációja nagyon szegényes biológiai hasznosulással rendelkezett, de a legújabb kutatások biztosították a lehetőségét annak, hogy olyan halolajat állítsanak elő, amely könnyen felszívódó, szabad zsírsavakat tartalmaz. Ha Ön biztos akar lenni abban, hogy a termék valóban tartalmaz szabad zsírsavakat, válassza a Bio-Marine Plus kapszulákat. Mélyvörös színük alapján fel fogja ismerni azokat.

Hogyan segít a halolaj?

Egy speciális előállítási eljárás során (ahogyan a Bio-Marine Plus is készül) a jótékony hatású szabad zsírsavak biológiai hozzáférhetősége jelentősen megnövekszik. Az emésztő enzimek (lipázok) a zsírokat szabad formába bontják szét, ez a felbontás a Bio-Marine Plus-ban azonban már az előállítás során megtörténik. Az Omega3-zsírsavak szabad formában találhatóak a készítményben és készen állnak a szervezetben történő felszívódásra. Sőt, az Omega3-zsírsavak koncentrációja magasabb, mint 70%, ami egyike a legmagasabbaknak a kereskedelemben kapható halolaj-készítmények közül. Amennyiben az Omega3-zsírsavakat ebben a szabad formában fogyasztjuk, egyéb diétás zsírra nincs is szükség. Jól ismert tény, hogy az olajok minden típusa avasodik, azonban a Bio-Marine Plus-hoz hozzáadott E-vitamin, ami egy nagyon erélyes antioxidáns, védi a halolajat az avasodástól.

 
width=370

Az Omega3-zsírsavak szabad zsírsavak formájában - mint pl. a Bio-Marine Plus-ban - sokkal jobban felszívódnak, mint a trigliceridek, melyeket sok más halolajkészítményben használnak.

Emésztőrendszerünk a triglicerideket Omega3-zsírsavakra bontja. A Bio-Marine Plus készítményben ez a kémiai folyamat már megtörtént, így a benne lévő zsírsavak már készek a felszívódásra. Ez növeli a Bio-Marine Plus étrend-kiegészítő termék hatékonyságát.

 
width=219

Bio-Marine® Plus

Leírás: Mélytengeri halakból kinyert halolaj (Omega-3-zsírsavak), B12-vitaminnal és folsavval kombinálva.

Alkalmazás: Az ízületi gyulladás deformálja a szöveteket, mely során az ízületek merevvé válnak és fájdalmat okoznak. A halolaj alkalmas ezen állapot pozitív befolyásolására.

Napi adagja: 1 kapszula, étkezés után. Az ennél nagyobb adagot az orvos által javasolt módon kell alkalmazni.

15 év alatti gyermekek számára ellenjavallt.

A Bio-Marine® Plus folyamatos szedése legalább 3 hónapig javasolt. Használata bármeddig folytatható.

Hatásmechanizmus:

A Bio-Marine® Plus omega-3 (EPA és DHA) zsírsavakat tartalmaz, amelyek a gyulladást okozó mediátor (átvivő) anyagokat hatékonyan semlegesítő vegyületek. Ezek a mediátor anyagok ízületi fájdalmakat, merevséget és csökkentett ízületi funkciókat eredményezhetnek.

Egyre több tudományos vizsgálat az omega-3 zsírsavakat a nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID) alternatívájaként említi meg.

Tanulmányok szerint az omega-3 kiegészítés hatékonynak bizonyult a következő problémáknál is:

 

  • az ízületi fájdalmak enyhítése
  • az ízületi funkció javítása
  • az ízületi merevség csökkentése.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás