Termékeink

BIO-MARINE PLUS KAPSZ.30X 30X

bio marine.jpg
Cikkszám: CV8059
2 280 Ft
1 795 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 76 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

- „egészséget az óceánból"

Hosszú évekig a tudósok számára rejtély volt, hogy az eszkimók miért egészségesebbek, mint más népek, csupán azáltal, hogy vérük nagyon kevés trigliceridet (vérzsírt) tartalmaz. Mostanra megtalálták a választ: ez valószínűleg azzal függ össze, hogy sok halat fogyasztanak. A „zsíros halak", mint a hering, a lazac, és a makréla gazdagok jótékony, többszörösen telítetlen zsírsavakban, amelyeket Omega3-zsírsavaknak neveznek. Igazán kedvező hatása az Omega3-zsírsavakban gazdag táplálkozásnak, hogy csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Ha Ön valamilyen okból nem tud rendszeresen halat fogyasztani, halolajpótlással tudja ezt a jótékony hatást szervezetében elérni. A legjobb olyan készítményt választani, amely sok Omega3-zsírsavat tartalmaz.

Keresse a mélyvörös színt

A piacon lévő halolajkészítmények minősége nagyon különbözik egymástól. Önnek nagyon igényesnek kell lennie, amikor a kívánt terméket kiválasztja. A kereskedelemben kapható halolaj-készítmények első generációja nagyon szegényes biológiai hasznosulással rendelkezett, de a legújabb kutatások biztosították a lehetőségét annak, hogy olyan halolajat állítsanak elő, amely könnyen felszívódó, szabad zsírsavakat tartalmaz. Ha Ön biztos akar lenni abban, hogy a termék valóban tartalmaz szabad zsírsavakat, válassza a Bio-Marine Plus kapszulákat. Mélyvörös színük alapján fel fogja ismerni azokat.

Hogyan segít a halolaj?

Egy speciális előállítási eljárás során (ahogyan a Bio-Marine Plus is készül) a jótékony hatású szabad zsírsavak biológiai hozzáférhetősége jelentősen megnövekszik. Az emésztő enzimek (lipázok) a zsírokat szabad formába bontják szét, ez a felbontás a Bio-Marine Plus-ban azonban már az előállítás során megtörténik. Az Omega3-zsírsavak szabad formában találhatóak a készítményben és készen állnak a szervezetben történő felszívódásra. Sőt, az Omega3-zsírsavak koncentrációja magasabb, mint 70%, ami egyike a legmagasabbaknak a kereskedelemben kapható halolaj-készítmények közül. Amennyiben az Omega3-zsírsavakat ebben a szabad formában fogyasztjuk, egyéb diétás zsírra nincs is szükség. Jól ismert tény, hogy az olajok minden típusa avasodik, azonban a Bio-Marine Plus-hoz hozzáadott E-vitamin, ami egy nagyon erélyes antioxidáns, védi a halolajat az avasodástól.

 
width=370

Az Omega3-zsírsavak szabad zsírsavak formájában - mint pl. a Bio-Marine Plus-ban - sokkal jobban felszívódnak, mint a trigliceridek, melyeket sok más halolajkészítményben használnak.

Emésztőrendszerünk a triglicerideket Omega3-zsírsavakra bontja. A Bio-Marine Plus készítményben ez a kémiai folyamat már megtörtént, így a benne lévő zsírsavak már készek a felszívódásra. Ez növeli a Bio-Marine Plus étrend-kiegészítő termék hatékonyságát.

 
width=219

Bio-Marine® Plus

Leírás: Mélytengeri halakból kinyert halolaj (Omega-3-zsírsavak), B12-vitaminnal és folsavval kombinálva.

Alkalmazás: Az ízületi gyulladás deformálja a szöveteket, mely során az ízületek merevvé válnak és fájdalmat okoznak. A halolaj alkalmas ezen állapot pozitív befolyásolására.

Napi adagja: 1 kapszula, étkezés után. Az ennél nagyobb adagot az orvos által javasolt módon kell alkalmazni.

15 év alatti gyermekek számára ellenjavallt.

A Bio-Marine® Plus folyamatos szedése legalább 3 hónapig javasolt. Használata bármeddig folytatható.

Hatásmechanizmus:

A Bio-Marine® Plus omega-3 (EPA és DHA) zsírsavakat tartalmaz, amelyek a gyulladást okozó mediátor (átvivő) anyagokat hatékonyan semlegesítő vegyületek. Ezek a mediátor anyagok ízületi fájdalmakat, merevséget és csökkentett ízületi funkciókat eredményezhetnek.

Egyre több tudományos vizsgálat az omega-3 zsírsavakat a nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID) alternatívájaként említi meg.

Tanulmányok szerint az omega-3 kiegészítés hatékonynak bizonyult a következő problémáknál is:

 

  • az ízületi fájdalmak enyhítése
  • az ízületi funkció javítása
  • az ízületi merevség csökkentése.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás