Termékeink

ACIDUM PHOSPHORICUM D12 10G

acid phosph 10g.jpg
Cikkszám: CV8154
1 510 Ft
1 438 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 151 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

ACIDUM PHOSPHORICUM
Foszforsav

Uralkodó tünet a gyengeség és kimerültség, amely minden panasz esetében felléphet. Az Acidum phosphoricum a hirtelen növő fiatalok, valamint a gyenge, érzékeny felnőttek szere, akik gyorsan elfáradnak és kiábrándultan feladják céljaikat, csendesen szenvednek. Hajlamosak a keringési zavarokra, fejfájásra, hátfájásra, izületi panaszokra. A betegség oka rendszerint a fizikai és lelki túlterhelés, először emocionális szinten jelentkezik majd testi szinten. További okok: szexuális kicsapongás, hirtelen növekedés, vérzés, hányás, szerelmi bánat, megerőltető szellemi munka.
Alkati jellegzetességek: szellemi és testi gyengeség, sötét karikák a szem körül, sápadt arc, nagy alvásigény. Vágyódik kikapcsolódásra, mozgásra, bár ez rövid idő múlva alábbhagy. Hideg végtagok, erőteljes izzadás.
Rosszabbodik: megerőltetésre, hidegre, huzatra, éjszaka.
Javul: pihenésre, sétára, kikapcsolódásra, rövid alvás után, frissítő italoktól.
Adagolás: 2x5 golyócska naponta.

A homeopátiás gyógyszereket étkezés előtt, vagy azután 1/2 órával vegyük 
be. A homeopátiás golyőkat ne nyeljük le, hanem a nyelven hagyjuk 
elolvadni.
Ne fogjuk meg a golyócskákat kézzel, használjuk a csomagolásban levő 
adagolót!
Szirup és folyadék esetén műanyag kanalat használjunk!
Fontos, hogy a gyógyszer alkalmazásával egyidőben tilos illóolajat 
tartalmazó cukorkát szopogatni, vagy rágógumit, fogkrémet használni, mert
ezek csökkentik a homeopátiás gyógyszerek hatását.

Általános adagolási útmutató:
D4, D6 naponta 3x5 golyócskát
C12- naponta 2x5 golyócskát
C30-naponta, vagy másnaponta 1x5 golyócskát

Ha nem tudjuk a szájba helyezni a glonbulusokat, vagy a C3-as potenciált 
gyakrabban szeretnénk adagolni, akkor 5 szemet feloldunk 2 dl vízben és a
beteggel kortyonként itatjuk.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás