Termékeink

FREZYDERM BABAHABFÜRDŐ 150ML

frezyderm babahabfürdő.jpg
Cikkszám: CV8213
4 480 Ft
3 528 Ft + ÁFA
Egység: 150 dbBruttó egységár: 30 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

FREZYDERM Babahabfürdõ

Fürdetés víz nélkül, baba-habbal, bárhol...
  • Egyedülálló módon, víz nélkül fürdethető vele a baba, így legyen akár egy bevásárlóközpont pelenkázójában, akár vendégségben valahol, egyszerűen tisztán tarthatja a picit.
  • A gyengéd hab hatékonyan tisztítja az érzékeny bababőrt, miközben ápol és hidratál
  • Kamillakivonat tartalma révén csökkenti a bőr szárazságát, viszketését és gyulladását
  • Búzaprotein tartalma által természetes antioxidáns és selymes tapintást biztosít.
  • Javasolt nehezen gyógyuló sebek kezelésére, ekcéma és egyéb atópiás bőrbetegség enyhítésére, kiválóan alkalmazható ágyhoz kötött betegeknél, felfekvésnél, érzékeny bõrûeknél, diabétesz és lábszárfekély esetén.
  • Szemészetileg és bõrgyógyászatilag tesztelt

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás