Termékeink

JUST GUDUCHI ROLL-ON 10ML

just guduchi illóolaj.jpg
Cikkszám: CV8350
9 505 Ft
7 484 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 950 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Just kifejlesztett egy olyan természetes összetevőkből álló terméket, amely kalóriák, alkohol és egyéb egészségtelen vagy függőséget okozó anyag nélkül újra erőt és energiát ad számunkra. Ez nem más, mint a Guduchi roll-on. Egy olyan kis üvegcse, mely mindig velünk lehet, használata végtelenül egyszerű, bármely női táskában vagy akár a nadrágunk zsebében is elfér.

A termék legfőbb hatóanyaga a guduchi, melyet a rozmaring, a citrom, a lime, a kámfor és a levendula illóolajai tesznek tökéletessé.

A guduchi (Tinospora cordifolia) isteni nektár néven ismeretes. Indiából származik, így nem csoda, hogy kiváltképp az Ayurvéda tan becsüli nagyara ezt a gyógynövényt, melyet hagyományosan az alábbi esetekben ajánlja:

 • Általános kimerültségi állapotban: erősít és regenerálja a testet
 • Új erők felébresztése: vitalizál és erősít
 • A lélek és a test erősítése, szellemi tisztaság
 • Teljesítmény javítása
 • Koncentrációs készség fokozása

Kiknek ajánljuk?

 • Akik nem éreznek magukban elég hajtóerőt
 • Akik gyakran érzik magukat kiegyensúlyozatlannak
 • Stressztől szenvedőknek
 • Alvászavarral küszködőknek
 • Akik szeretnének több energiát és életörömöt visszanyerni
 • Hosszú utazások alkalmával frissítőként
 • Akik szeretnék fokozni a koncentrációjukat
 • Akik szeretnék javítani a teljesítményüket

Összefoglalva: revitalizálja a szervezetet, erősíti a rövid távú memóriát, lazítja/oldja a feszültség okozta izommerevséget, csökkenti a fizikai és a szellemi fáradtságot, biztosítja a szervezet számára az energiát és a vitalitást.

Alkalmazása
Fáradtság, kimerültség esetén dörzsöljük be a halántékot, a tarkót, a fülek mögötti területet vagy a csukló belső részét. Használhatjuk bármikor és ahányszor csak szükségét érezzük.


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás